«Σεφτέ» με Κατσικοκέρη έκανε ο Εργοτέλης

«Σεφτέ» με Κατσικοκέρη έκανε ο Εργοτέλης

bet365

Ο Νίκος Κατσικοκέρης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Εργοτέλη καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο 23χρονος επιθετικός βρισκόταν στην λίστα του Καραγεωργίου εδώ και αρκετούς μήνες και τελικά αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Εργοτέλη καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά δεν έκρυψε την ικανοποίηση του στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη.

«Είναι τιμή για εμένα που ανήκω πλέον σε ένα υγιές σωματείο όπως είναι ο Εργοτέλης. Είναι σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και μια μεγάλη πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και η σκληρή δουλειά ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κατσικοκέρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα