Τα λένε τη Δευτέρα ΟΦΗ-Γερουλάνος

Τα λένε τη Δευτέρα ΟΦΗ-Γερουλάνος

Τα λένε τη Δευτέρα ΟΦΗ-Γερουλάνος

bet365

Στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθεί η κρητική αντιπροσωπεία με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, και από αυτήν τη συνάντηση θα κριθούν αρκετά σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης.

Το ραντεβού κλείστηκε και η μεγαλύτερη μάχη θα δοθεί το πρωί της Δευτέρας. Στο υπουργείο Πολιτισμού θα συναντηθεί η αντιπροσωπεία από το Ηράκλειο με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και από το αποτέλεσμά της θα κριθούν πολλά για το μέλλον του ΟΦΗ. Αν η Πολιτεία έχει πυγμή τότε θα δώσει εντολή και στην ΕΠΟ να επανεξετάσει τον φάκελο του ΟΦΗ, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της κρητικής ομάδας.

Πάντως, άπαντες από το Ηράκλειο είναι αποφασισμένοι να κάνουν… κατάληψη στο γραφείο του Γερουλάνου, προκειμένου να πείσουν την Πολιτεία και τον ίδιο τον υπουργό ότι το αίτημα του ΟΦΗ για αναψηλάφηση του φακέλου του είναι δίκαιο πέρα ως πέρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα