Ταράσης βοηθός, Αλεξίου γυμναστής στο Αγρίνιο!

Gazzetta team
Ταράσης βοηθός, Αλεξίου γυμναστής στο Αγρίνιο!

bet365

Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού, με τον Γιώργο Ταράση να… αναβαθμίζεται από προπονητής της ομάδας Νέων σε βοηθό του Μπάμπη Τεννέ. Νέος γυμναστής ο Βασίλης Αλεξίου!

Ο Παναιτωλικός δεν αναδείχθηκε μόνο πρωταθλητής στη Football League σε επίπεδο ανδρών, αλλά και νέων! Η επιτυχία αυτή πιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ταράση και έτσι ύστερα από επιθυμία του Μπάμπη Τεννέ, πήρε «προαγωγή» καθώς πλέον από τη νέα σεζόν θα είναι το… δεξί του χέρι στον πάγκο των «κυανοκίτρινων» στη Σούπερ Λίγκα.

Από εκεί και πέρα οι Αγρινιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά όσον αφορά και το θέμα της εκγύμνασης. Η πετυχημένη συνεργασία με τον Λεωνίδα Παπαδάκη συνεχίζεται, όμως στο τιμ προστέθηκε και ο Βασίλης Αλεξίου, καταξιωμένος γυμναστής και με θητεία σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας όπως ο Πανιώνιος και ο Άρης, ενώ έχει βρεθεί στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του Ολυμπιακού, αλλά και σε Πανθρακικό, Τρίκαλα, Καλλιθέα, Κέρκυρα! Τέλος, εντός της εβδομάδας όσον αφορά το τεχνικό τιμ, αναμένονται ακόμη μία ή δύο προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα