Μήνυμα αποχώρησης του Βερπακόφσκις μέσω του twitter!

Μήνυμα αποχώρησης του Βερπακόφσκις μέσω του twitter!

bet365

Μήνυμα αποχώρησης από τον Εργοτέλη έστειλε ο Μάρις Βερπακόφσκις μέσω του twitter του λέγοντας ότι "ετοιμάζω βαλίτσες αφού η προσφορά που μου έγινε είναι πολύ μικρή".

Ο Λετονός επιθετικός δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει γίνει από τον Εργοτέλη για την ανανέωση του συμβολαίου του ενώ είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες ότι "κλωτσούσε" λόγω των μειωμένων αποδοχών που του είχαν προταθεί.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ίδιος ο Μάρις Βερπακόφσκις...ετοιμάζει βαλίτσες, όπως λέει ο ίδιος και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Τις επόμενες εβδομάδες ελπίζω να ξέρω τι θα γίνει σχετικά με το μέλλον μου, αλλά συγκεκριμένη προσφορά δεν έχω ακόμα. Από τον Εργοτέλη μου προτάθηκε νέο συμβόλαιο, αλλά οι οικονομικές συνθήκες είναι πλέον περιορισμένες. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μείνω. Πάντως, ετοιμάζω τις βαλίτσες μου» είναι τα λόγια του "Βέρπα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα