Επενδύει 400 εκατ. ευρώ η Cryst(al) Regal
Η εταιρία που φαίνεται ότι εκπροσωπεί ο Οντέι Αλ Σαμαρί, ο οποίος τον Δεκέμβριο ανακοίνωσε και το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφάσισε τελικά να επενδύσει στην Ελλάδα, αλλά όχι στο ποδόσφαιρο.
Η εταιρία είχε παρουσιαστεί ως Cryst Regal, ενώ σήμερα εμφανίζεται ως Crystal Regal. Αυτό βέβαια μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό ή να πρόκειται για κάποιο τυπογραφικό λάθος, το σημαντικό είναι πως υπάρχει και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την ελληνική αγορά, επενδύοντας μάλιστα 400 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η εν λόγω εταιρία σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στη Χαλκιδική και στην Κοζάνη με επενδύσεις σε τουριστικές και περιβαλλοντολογικές επιχειρήσεις. Μάλιστα το φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 200 μεγαβάτ στην περιοχή της Κοζάνης (περιλαμβάνει και κατασκευή εργοστασίου φωτοβολταϊκών πάνελ) θα το καταστήσει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και αναμένεται να κοστίσει περίπου 220 εκατ. ευρώ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
