Ασ' τον τρελό στην τρέλα του!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ασ' τον τρελό στην τρέλα του!

bet365

Ανανεωμένος ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει από την θαλπωρή του εξοχικού του μόνο και μόνο για τα μάτια σας, προσφέροντας στο πιάτο τις άπειρες γνώσεις του στο στοίχημα.

Καλημέρα αξιότιμε αναγνώστη! Πώς να μην ξυπνήσεις με κέφια σήμερα μετά από αυτή τη ματσάρα στο Ντόρτμουντ, που μου φούσκωσε λίγο περισσότερο τον κουμπαρά με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το over 3,5. Ήταν καλή μέρα, δεν θα σου πω ψέματα, και ο γεροΓιοβάισα κοιμήθηκε με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο το βράδυ, με το οποίο απορούσε η γεροΓιοβάισαινα.

Αστέρια θα πέσουν και σήμερα, όμως, με μεγάλες ισπανογερμανικές μάχες. Για χρόνια αξιότιμε αναγνώστη τους τρελούς εδώ στη Ρωσία τους στέλναμε σε μέρη όπως το νησί Σαχαλίν στην άλλη άκρη της χώρας και της Ηπείρου. Δεν τους κάναμε προπονητές, όπως η Ατλέτικο τον Τσόλο. Αλλά τον γουστάρω αυτόν τον τρελό όσο δεν πάει. Μπορεί να «έκοψε» δύο χρόνια από το συμβόλαιό του με τους ροχιμπλάνκος, όμως μέχρι την τελευταία του μέρα θα δίνει και την ψυχή του.

Και οι παίκτες του θα πεθαίνουν για αυτόν. Για την Μπάγερν δεν χρειάζονται συστάσεις. Οι Βαυαροί του Αντσελότι, όμως, μετράνε τρεις συνεχόμενες ήττες στο Champions League στην Ισπανία, ματς στα οποία δεν πέτυχαν ούτε γκολ! Στο μηδέν η βαυαρική μηχανή των γκολ; Είναι δυνατόν; Φαίνεται πως ναι. Στο 2,90, λοιπόν, να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι απέναντι στην λυσσασμένη άμυνα της Ατλέτικο, που έχει κρατήσει το μηδέν στα 10 από τα 12 τελευταία της παιχνίδια στη φάση των ομίλων.

Οι Μαδριλένοι από την άλλη όσες φορές και να βρήκαν την Μπάγερν απέναντί τους δεν κατάφεραν ποτέ να πετύχουν πάνω από 1 γκολ και το under πληρώνει 1,50. Εντός έδρας, μάλιστα, έχουν μόλις 1 ήττα στα 17 τελευταία τους παιχνίδια στη διοργάνωση. Στο 3,00 μπορείτε να βρείτε τον άσο και στο 3,10 την ισοπαλία. Οι Βαυαροί, όμως, αξιότιμε αναγνώστη μου παίρνουν δύναμη από το Octoberfest, έχοντας κατεβάσει την μπύρα με το λίτρο, όπως εγώ την βόντκα στις καλές μου. Συνήθως με κάνει ατρόμητο, έτοιμο να αντιμετωπίσω μέχρι και αρκούδα, όπως ο αγαπημένος μου τηλεοπτικός ήρωας Τσακ Νόρις. Αν τα καταφέρει και ο Αντσελότι, που ως γνήσιος Ιταλός δεν ντράπηκε να πει ότι προτιμά το κρασί από την μπύρα, τότε γιατί να μην φύγει με νίκη η Μπάγερν; Το διπλό πληρώνει 2,50.

Σου το έχω ξαναπεί αξιότιμε αναγνώστη μου ότι τέτοιος είμαι και ποντάρω σε όλα. Έτσι, όταν βλέπω ότι στα 5 από τα 6 περσινά ματς εντός έδρας της Ατλέτικο στους ομίλους και στα 5 από τα 6 εκτός της Μπάγερν είχαμε over 10,5 κόρνερ, πώς να μην ποντάρω τώρα στο over 9,5, που τιμάται στο 1,80; Ρητορικό ήταν το ερώτημα, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις.

Στο Μενχεγκλάντμπαχ δεν με έβγαλε ποτέ ο δρόμος και δεν αναρωτιέμαι καν το γιατί. Σήμερα, όμως, θα έχω το βλέμμα μου και εκεί, όπου η Μπορούσια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Αυτός ο φαλάκρας στον πάγκο των Γερμανών με τρελαίνει. Έχει κάτι ρε παιδί μου. Ίσως ταυτίστηκα μαζί του, γιατί φορούσε συνέχεια εκείνο το άπλυτο πράσινο φούτερ. Έχω ένα φετίχ κι εγώ αναγνώστη μου. Το λέω χωρίς κόμπλεξ. Μία φορά φορούσα τις ίδιες πιτζάμες για έναν μήνα. Για γούρι, γιατί με πήγαινε καλά. Μέχρι που η γεροΓιοβάισαινα με έδιωξε από το κρεβάτι.

Ο τρελοΣούμπερτ, λοιπόν, παίζει μόνο επίθεση εντός έδρας και η ομάδα του είναι απόλαυση. Όπως, φυσικά, και οι Καταλανοί. Στο 2,10 το over 3,5 και στο 1,615 το G/G. Μιας και βρισκόμαστε και στην εποχή, που μπορείς να ποντάρεις μέχρι και πόσα ξύλα θα κόψω για το τζάκι μέχρι το βράδυ, υπάρχει και ο συνδυασμός τους. Στο 2,50 το G/G μαζί με το over 3,5. Άλλωστε, στα 9 από 11 τελευταία ματς των γηπεδούχων στο Champions League είχαμε over, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 2+ γκολ στα 19 από τα 23 τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση.

Είπα πουλάρια και θυμήθηκα την Γιούλια, την φοράδα του πατέρα μου. Ωραίες αναμνήσεις από το αθώο παρελθόν αξιότιμε αναγνώστη μου. Όπως αυτές, που μας αφήνουν τα ματς κάθε μέρα και τα statements των λογαριασμών κάθε φορά που κερδίζουμε. Για αυτά ζούμε. Καλή καρδιά και καλά κέρδη. «Βσιβό χαρόσεβα», που ευχόμαστε και εδώ στο εξοχικό στους επισκέπτες μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα