Ο γεροΓιοβάισα ήρθε στο Gazzetta!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα ήρθε στο Gazzetta!

bet365

Είναι μεγάλη ημέρα για όλους εμάς στο gazzetta, καθώς ο γεροΓιοβάισα, ο μεγαλύτερος γκουρού του στοιχήματος στη Βαλτική Θάλασσα, είναι εδώ για να σας μεταδώσει τις γνώσεις του. Θα μάθετε πολλά μαζί του. Αρκεί να σας αρέσει η ακριβή βότκα, το ακριβό χαβιάρι και να... ΣΕΒΕΣΤΕ!

Καλησπέρα σας αξιότιμοι αναγνώστες. Πρώτο κείμενο στο gazzetta.gr, για να μοιραστώ τις άπειρες γνώσεις μου στο στοίχημα (αν με αμφισβητήσει κάποιος, κακό του κεφαλιού του) και τι καλύτερο ξεκίνημα από το Champions League. Ναι, αυτό που από το 2018 θέλουν να το κάνουν κλειστή λίγκα. Δεν είμαι, όμως, εδώ για κριτική στην UEFA. Άλλωστε, ο αγαπημένος μου Βλαντίμιρ ετοιμάζεται να επιβάλει την τάξη στις επερχόμενες εκλογές.

Το Παρίσι είναι πολύ ερωτική πόλη. Ίσως υπερβολικά ερωτική για τον αξιαγάπητο Αρσέν, που αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει καμιά 20αριά προτάσεις της Παρί. Γιατί βρε αγαπητέ μου να ταλαιπωρείς τον κόσμο της Άρσεναλ έτσι και να μην επιστρέφεις στην πατρίδα σου; Τώρα, οι Καταριανοί της Παρί ονειρεύονται την εκδίκηση. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση όμως.

Και ο Έμερι, που άφησε την Σεβίλλη το καλοκαίρι για το επόμενο βήμα το ξέρει καλά, καθώς η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν. Η Παρί, όμως, εντός έδρας έχει μόλις 1 ήττα στα 39 ευρωπαϊκά της ματς! Ούτε η μάχη του Στάλινγκραντ δεν κράτησε τόσο και ο άσος είναι στο 1,95. Έλα μου, όμως, που οι κανονιέρηδες τρέχουν αήττητο σερί 12 αγώνων στη Γαλλία... Εκεί σε θέλω. Στο 3,60 το Χ και στο 4,00 το διπλό. Επιπλέον, οι Λονδρέζοι ρίχνουν... κανονιές στα 11 από τα 12 τελευταία τους παιχνίδια στους ομίλους του Champions League και το G/G πληρώνει 1,70.

Τον λες, όμως, και λίγο soft τον Αρσέν και τους παίκτες του, αν εξαιρέσουμε βέβαια αυτόν τον καινούριο στο κέντρο, τον Τσάκα ντε, που μαζεύει τις κάρτες όπως ο σκίουρος τα βελανίδια (προχθές τάιζα έναν εδώ έξω από το εξοχικό μου και μου τον θύμισε). Το ίδιο λες και για τους γηπεδούχους, που όπως και να το κάνουμε έχουν μία γαλλική φινέτσα. Στα περισσότερα παιχνίδια τους πέρυσι στους ομίλους είχαμε under 4,5 κίτρινες κάρτες, με το under 3,5 να τιμάται στο 2,20. Τέλος, κρατάω τα «σημαιάκια», γιατί είμαι λίγο τρελός και (ναι) κάνω και τέτοια. Στα 4 από τα 5 ματς της Παρί πέρυσι στους ομίλους είχαμε over 9,5 κόρνερ, επιλογή που θα βρείτε στο 2,00.

Δυστυχώς, ο ένας τρελός, ο Μπεν Αρφά, έμεινε εκτός αποστολής και με στενοχώρησε ο Έμερι, όμως ο άλλος τρελός (όνομα και πράμα) θα κάθεται κανονικά στον πάγκο της Ατλέτικο στο ματς με την Αϊντχόφεν. Παλιοί γνώριμοι με τον ήρεμο Κοκού, λένε να βρίσκονται κάθε χρόνο να τα λένε. Μην χαθούν βρε αδερφέ. Πέρυσι, δύο φορές τα βρήκαν στο 0-0. Στο 1,666 το N/G, στο 1,533 το under, στο 3,50 το Χ, στο 7,00 το ακριβές σκορ 0-0. Ουφ, να πάρω καμιά ανάσα. Δεν πιστεύω να έχεις και παράπονο αξιότιμε αναγνώστη. Όλα στο πιάτο όμορφα και νοικοκυρεμένα. «Ντα βστρέτσι», που λέμε και εδώ στα βόρεια.

«Εις το επανιδείν», γιατί με πιέζει ο κυρΓκατζέττας να γράφω και συχνά. Αλλά τι να κάνω. Καλή καρδιά και καλά κέρδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα