Μακ: «Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί…»

Gazzetta team
Μακ: «Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί…»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα έκανε το δικό του προσωπικό ταμείο για την σεζόν 2015-16 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος Σλοβάκος ποδοσφαιριστής μίλησε για πολλά θέματα και κυρίως εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στους συμπαίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Η ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ισοδυναμεί με νίκη. Μια αγωνιστική πριν το τέλος των playoffs και είμαστε πρώτοι. Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί στην αρχή. Το ματς στην Αθήνα ήταν αρκετά σκληρό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, ήταν ένα αρκετά υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Από το 32ο λεπτό παίζαμε με δέκα παίκτες, γεγονός που ισοσταθμίστηκε με την έναρξη του β’ μέρους. Είναι υπέροχο να κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Στο τελευταίο παιχνίδι υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο μας. Ακόμη και ένας βαθμός είναι αρκετός για να βγούμε στο Champions League», σχολίασε πριν αναφερθεί στη δική του απουσία από το ματς της Τρίτης:

«Πιστεύω στα παιδιά, μπορούν να τα καταφέρουν. Θα πρέπει να ενσωματωθώ στην Εθνική Σλοβακίας, είναι μπροστά το Euro και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι εκεί. Είναι υπέροχο που αυτή η ομάδα κέρδισε ήδη τα δύο φιλικά της προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα απέναντι στην Γερμανία είναι απλά φανταστικό...».

Φεύγουν Μακ και Κάτσε

Ο Ρόμπερτ Μακ θα ταξιδέψει για το Κόσιτσε της Σλοβακίας, όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες η εθνική ομάδα της χώρας του, με τον Γιαν Κόζακ να ανακοινώνει το μεσημέρι (13:00) της Δευτέρας τους 23 ποδοσφαιριστές, που θα πάρει μαζί του στη Γαλλία για την τελική φάση του Euro 2016.

Αντίθετα, ο Εργκίς Κάτσε θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για την περιοχή του Μπαντ Βάλτερσντορφ, κοντά στο Γκρατς, της Αυστρίας, όπου προετοιμάζεται η εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα