Κι η Φενέρμπαχτσε θέλει Μιραλάς, αλλά...

Gazzetta team
Κι η Φενέρμπαχτσε θέλει Μιραλάς, αλλά...

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς προτιμά να βάλει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού, από το να γίνει παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Τα «αλλά» της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Φενέρμπαχτσε θέλει και τον Κέβιν Μιραλάς στην προσπάθειά της να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Ο Βέλγος έχει μάνατζερ τον Ενροτό που η τελευταία κίνηση που έκανε για λογαριασμό του Ολυμπιακού ήταν να πουλήσει τον Ενέν στην Εβερτον. Παράλληλα, είναι ο άνθρωπος που πήγε τον Περέιρα στη Φενέρ και ίσως δει ακόμη έναν πελάτη του να φεύγει από τον Ολυμπιακό για την Πόλη. Και αυτός δεν είναι άλλος από το Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Όσον αφορά στον Κέβιν Μιραλάς, φέρεται να έχει γίνει πρόταση ύψους 10.000.000 λιρών γι αυτόν, αλλά στην περίπτωση που είναι στο χέρι του Κέβιν να επιλέξει Ολυμπιακό ή Φενέρμπαχτσε η απάντηση θα έρθει χωρίς πολλή σκέψη. Βέβαια, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις μετά την Κυριακή να παίξουν το δικό τους ρόλο στην έκβαση των μετεγγραφών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα