Κάποιος σκέφτεται το ντέρμπι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κάποιος σκέφτεται το ντέρμπι

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ξέρει να διαβάζει το μυαλό των αντιπάλων του και θα ποντάρει στα ματς του Champions League.

Αξιότιμοι αναγνώστες τα κρύα εδώ στα βόρεια έφτασαν για τα καλά. Πήρα τα ξύλα μου, άναψα το τζάκι και αυτές οι μαγικές βραδιές του Champions League είναι το μοναδικό που με κρατάει ξύπνιο μέχρι αργά τα βράδια. Πέρασαν τα χρόνια και όταν τα φτάσεις κι εσύ θα με καταλάβεις. Ενα στα δύο έπιασα στο τελευταίο κουπόνι και αν ήσουν έξυπνος να τα παίξεις μονά τότε δεν βγήκες χαμένος.

Σήμερα, λοιπόν, το μενού περιλαμβάνει κάποια μεγάλα ματς. Σε ένα από αυτά η Ίντερ θα υποδεχθεί την Ντόρτμουντ. Στο μυαλό των Βεστφαλών μάλλον βρίσκεται το ντέρμπι με την Σάλκε που ακολουθεί. Ο Ρόις έμεινε εκτός αποστολής με ίωση και το γεγονός ότι έπαιξε άρρωστος με την Γκλάντμπαχ, αλλά τώρα δεν μπορεί να βοηθήσει, σημαίνει ότι προετοιμάζεται για την Σάλκε. Εκτός και ο Αλκάθερ, οπότε στο Μιλάνο η Ίντερ έχει το προβάδισμα για την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Ο άσος στο 2.25 μου κάνει μια χαρά.

Από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα αποδόσεων. Ο Βλαντίμιρ (ναι, ο γνωστός) ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από την Αγία Πετρούπολη. Τον είχα συναντήσει παλιά σε ένα γεύμα στο Ερμιτάζ, αλλά αλλοίμονο αν με θυμάται. Το ποδόσφαιρο δεν τον συναρπάζει, όμως η Ζενίτ έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά του. Δεν θα άφηνε, άλλωστε, αλλιώς την Gazprom να ρίξει τόσα χρήματα.

Και αυτά τα χρήματα έχουν επιτέλους αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Εκείνο που έλειπε ήταν ένας καλός Ρώσος προπονητής. Από τη στιγμή που βρέθηκε όλα πηγαίνουν καλά. Η Λειψία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η Ζενίτ τα πηγαίνει πολύ καλά, παραμένει αήττητη στο Champions League και το Χ2 στο 2.35 αποτελεί μια χαρά επιλογή. Παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Αυτά αξιότιμε αναγνώστη μου. Έφτασε η ώρα για ένα ζεστό μπάνιο γιατί με τόσο κρύο δεν παλεύεται. Ωραίο ήλιο έχετε εσείς εκεί κάτω...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα