Η Serie A βγάζει... πρωταθλητή!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η Serie A βγάζει... πρωταθλητή!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για την εβδομάδα - φωτιά, αλλά πριν τ' αστέρια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιμένει να δει τη Γιούβε πρωταθλήτρια!


Υπερκόπωση έπαθαν τα μάτια μου σύντροφοι από την εβδομάδα – φωτιά και ο γιατρός είπε στη Σβετλάνα να κλείσω τηλεοράσεις και υπολογιστές. Φίλοι μου, απείλησα με... διαζύγιο αν μου σπάσει τις τηλεοράσεις, αφού η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ακόμα καλύτερη. Δεν θέλει να με χάσει, αλλά μου επέβαλλε περιορισμούς, «Ενα ματς την ημέρα». Της το υποσχέθηκα για σήμερα και θα δω μόνο τη ντερμπάρα στο Τορίνο! Στη ζωή καθενός έρχεται μια στιγμή που θα πρέπει από παιδί να γίνεις άντρας και στην ποδοσφαιρική ζωή των παικτών της Νάπολι, ήρθε. Σύντροφοι ήρθε η στιγμή το μεγαλύτερο ραντεβού της Serie A και ο χαμένος... χάνεται!

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Γιουβέντους θα κάνει παιχνίδι τακτικής, αφού βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Νάπολι θα πρέπει να ρισκάρει περισσότερο, αφού μόνο η νίκη θα τη διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου κι εκεί οι «μπιανκονέρι» μπορούν να δείξουν τη δύναμη της έδρας. Περισσότερο υπομονετική η Μεγάλη Κυρία, λιγότερο επιθετική όταν χάνει την μπάλα, ομάδα - γρανίτης. Αν νικήσει η Γιουβέντους, στο Τορίνο θα αρχίσουν οι πανηγυρισμοί για το 7ο και είμαι πεπεισμένος πως ήρθε η στιγμή για τον Τζίτζι Μπουφόν να δακρύσει από χαρά! Ο άσος προσφέρεται στο 2.20.

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα