Και Καβάνι και Ρονάλντο...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Και Καβάνι και Ρονάλντο...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει στα σεντόνια και τ' αστέρια του Champions League παίρνει την βότκα του και έχει σίγουρο ταμείο.

Την Παρασκευή έκατσα και είδα ότι ήθελε η Σβετλάνα. Dancing with the Stars. Το Σαββατοκύριακο πήγαμε εκδρομή στην Αγία Πετρούπολη. Την Δεύτερα μ' έβαλε να δω το Master Chef. Σήμερα όμως στην κουζίνα κι εγώ αραχτός για Champions League. Παρί-Ρεάλ θα απολαύσω με την καλύτερη βότκα που έχουμε εδώ στα κρύα.

Στο πρώτο ματς δεν είχατε παράπονο. Τα βρήκαμε σχεδόν όλα. Κι αυτό θα κάνουμε και σήμερα. Πάντα βρίσκουμε την βάση μας σε κάθε αγώνα και εκεί χτίζουμε. Ποια είναι η βάση μας λοιπόν; Αυτή που ήταν και στο πρώτο παιχνίδι. Γκολ θα βάλει η Παρί; Θα βάλει. Γκολ θα βάλει η Ρεάλ; Θα βάλει. Μην γκρινιάζετε για το 1.34 του G/G. Δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτό αλλά κάπως πρέπει να σιγουρέψουμε τα κέρδη μας για να βγει και το ποτάκι του Σαββάτου με την Σβετλάνα.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Αφού λοιπόν θα μπουν γκολ θα ποντάρουμε σε παίκτες. Ο Νέιμαρ θα το δει από το σπίτι του κι έτσι το 1.65 του Καβάνι για anytime scorer το αγοράζουμε. Θα εκτελεί τα πέναλτι τα φάουλ και ότι άλλο κινείται έξω από την περιοχή της Ρεάλ. Δεν θα βάλει κι ένα ο Κριστιάνο; Στο 1.70 ο Πορτογάλος. Το φορτώνουμε κι αυτό.

Καλές αποδόσεις για μεροκάματο και όχι για κάτι το τρομερό. Για το άλλο παιχνίδι τι να πω; Στις ορέξεις της Λίβερπουλ θα είναι. Το over 2,5 στο 1.62 μου αρκεί. Δεν θα κυνηγήσω κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να σβήσουν οι μηχανές του Κλοπ.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα