Mε τα γκολ στην Ουκρανία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Mε τα γκολ στην Ουκρανία

bet365

Ο γεροΓιοβάισα βάζει βότκα και περιμένει την Σαχτάρ με την Ρομά για το βράδυ της Τετάρτης μετά τα όσα έπιασε στο Τσέλσι-Μπαρτσελόνα.
Την Τετάρτη το βράδυ την βγάλαμε με τσάι με την Σβετλάνα. Δέχθηκε ότι θα δούμε Champions League δεν με άφησε να βάλω βότκα όμως. Σήμερα όμως της ξηγήθηκα. Σύνδεση με Ουκρανία. Δεν γίνεται να μη βάλω ένα μπουκαλάκι βότκα στο τραπέζι. Το δέχθηκε χωρίς πολλά πολλά. Γνωρίζει καλά πως την Παρασκευή θα της κάνω το χατίρι και θα δούμε Dancing with the Stars.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Με τσάι ή χωρίς πάντως το κάρφωσα το «Χ» στο Λονδίνο. Στο 3.40 σας το έδωσα. Το σταύρωσα και βγήκε ξεκούραστα. Παράπονο δεν έχετε. Για σήμερα όπως είδατε θα επικεντρωθώ στην Ουκρανία και στο Σαχτάρ-Ρόμα. Βλέπω κάτι περίεργες αποδόσεις και τρελαίνομαι. Είναι δυνατόν να μου προσφέρουν το over 2,5 στο 1.95; Θα το τιμήσω. Οπως θα τιμήσω και το over 3,5 σε απόδοση 3.20... Βλέπω στο ημίχρονο να ανοίγω κι άλλο μπουκάλι για να το γιορτάσω.
Στη Σεβίλλη τι να σας πω. Δεν ξέρω πως θα πάει στο παιχνίδι ο Μοντέλα. Ούτε ξέρω τι θα κάνει ο Μουρίνιο. Στο under θα την έβγαζα στο 1.67 αλλά όχι για πολλά. Αφού θα έχει γκολ στην Ουκρανία γιατί να δω κάτι που δεν θα με εμπνεύσει;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα