Η ώρα της αλήθειας

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η ώρα της αλήθειας

bet365

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λισαβόνα, όπου θα μάθει το ευρωπαϊκό του μέλλον και ο γεροΓιοβάισα δεν αφήνει την ευκαιρία χαμένη για ποντάρισμα.

Πόσο ζηλεύω κάθε ομάδα που δεν χρειάζεται να ταξιδέψει βόρεια τέτοια εποχή αξιότιμε αναγνώστη δεν μπορείς να το φανταστείς. Στις όχθες του Ατλαντικού θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, που θα μάθει αν έχει μέλλον στην Ευρώπη φέτος ή όχι. Απέναντί του η Σπόρτινγκ, που έχει σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια εντός έδρας έχει δεχθεί γκολ.

Ξέρω, ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλά. Στην Ευρώπη, όμως, τα καταφέρνει καλύτερα. Μεγαλύτερο το κίνητρο, διαφορετικές οι τακτικές, αλλά φυσικά το χέρι στην έκπληξη δεν πάει, έστω και αν το 6.50 είναι προκλητικό. Για την αμυντική λειτουργία της Σπόρτινγκ τα είπαμε πιο πάνω, για την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού έχουμε να πούμε ότι σκοράρει στις 3 από τις 4 τελευταίες εξόδους του στο Champions League, οπότε το 1.95 του G/G δεν το λες και άσχημο, έτσι; Μια χαρά επιλογή μου φαίνεται.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Τα δικά μας βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Πορτογαλία, της υπόλοιπης Ευρώπης στην Ιταλία, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει στο γήπεδό τους στα 21 τελευταία ματς για το Champions League, οπότε το να δίνεται φαβορί η Μπαρτσελόνα και ο άσος να είναι στο 2.95 το λες και λάθος. Και το παίζεις. Εκείνο που προβληματίζει όχι μόνο εμένα, αλλά και τον Μάσιμο Αλέγκρι είναι η άμυνα. Ναι, αναγνώστη, μου εκεί μας έφτασαν: να λέμε ότι ιταλική ομάδα και ειδικά η Γιουβέντους έχει πρόβλημα στην άμυνα. Σαν να λέμε ότι η δική μας βόντκα, η ρωσική, δεν είναι η καλύτερη στον κόσμο. Ανέκδοτο... Εγώ θα σου πω ότι στο 5.25 θα βρεις τη νίκη της Γιουβέντους σε συνδυασμό με το G/G.

Μεγάλο ματς έχουμε και στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο είναι ένα βήμα από τον αποκλεισμό, ενώ η Ρόμα από την πρόκριση. Βασικά, ένα βαθμό θέλουν οι Ιταλοί και «καθάρισαν». Με δεδομένο ότι η Ατλέτικο παίζει χειρότερα στην έδρα της γιατί όχι; Στο 3.40 η ισοπαλία. Γνωστή για την άμυνά της η ομάδα του Σιμεόνε, αλλά φέτος μοιάζει με πολική αρκούδα στα νησιά Φραντς Τζόσεφ το καλοκαίρι: είναι σε άγνωστο έδαφος. Πολλά τα προβλήματα και στα 3 τελευταία της εντός έδρας παιχνίδια έχει δεχθεί γκολ. Με τη φόρμα και την ποιότητα της Ρόμα στην επίθεση το over στο 2.00 δεν μου φαίνεται καλή επιλογή.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Αυτά αναγνώστη μου από μένα, γιατί ναι μεν χειμώνιασε και εδώ έχουν στα βόρεια έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, όμως έχουμε φροντίσει να μπορούμε να κάνουμε τη βόλτα μας πριν νυχτώσει. Μια βόλτα από τα μαγαζιά πριν πέσει το σκοτάδι για μία ζεστή σούπα Μπορς είναι ό,τι πρέπει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα