Ο Στάριτζ και ο Οκτώβρης... διώχνουν τη γκρίνια!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο Στάριτζ και ο Οκτώβρης... διώχνουν τη γκρίνια!

bet365

Καλό μήνα σύντροφοι και ο Οκτώβρης είναι... κόκκινος! Με αυτή την παράδοση πάει στο Σεντ Τζέιμς Παρκ ο Κλοπ κι ελπίζει σε μεγάλο διπλό!

Απορώ με την υπομονή του Κλοπ. Ευκαιρίες, ευκαιρίες, ευκαιρίες... Τι να κάνει ο Γερμανός, να μπει στο στο ματς και να σκοράρει;;; Δύσκολο εμπόδιο η Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, η νίκη θα φέρει ηρεμία ενόψει διακοπής και η γκέλα περισσότερη γκρίνια! Αλλωστε, αν οι Κόκκινοι χάσουν βαθμούς, χάνουν πολλές από τις ελπίδες για κούπα!

Στο Σεντ Τζέιμς Παρκ πάντως η ομάδα του... κολλάει, με τη Νιούκαστλ να έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς, μετρώντας μια ήττα. Μάλιστα, στα δυο πρόσφατα οι Καρακάξες κέρδισαν χωρίς να δεχθούν γκολ. Ο Κλοπ σε δυο ματς που έχει βρει απέναντί του τη Νιούκαστλ δεν την έχει κερδίσει, αλλά το ίδιο ισχύει και με τον Μπενίτεθ κόντρα στην πρώην του ομάδα!

Ο Κλοπ των 135 βαθμών σε 74 ματς έχει σύμμαχο στο Σεντ Τζειμς Παρκ τον Στάριτζ, ο οποίος έχει βρει δίχτυα και στα τέσσερα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός στο συγκεκριμένο γήπεδο (5 γκολ). Αλλωστε, αν βρει δίχτυα θα γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει σε πέντε σερί ματς σε συγκεκριμένη έδρα. Γιατί να μη μιμηθεί Σίρερ, Ντάμπλι και Φαν Νιστελρόι. Να βρει δίχτυα ο Στάριτζ τιμάται στη Sportingbet στο 2.00.

Εχει σύμμαχο ο Κλοπ, τον... Κόκκινο Οκτώβρη. Τώρα που το θυμήθηκα, ας ξαναβάλω να δω λίγο Σον Κόνερι... Τι ταινιάρα θεέ μου. Ξέφυγα... Ο Οκτώβρης πάει στους Κόκκινους, αφού τον συγκεκριμένο μήνα δεν έχει χάσει στα τελευταία 23 ματς, έχοντας 13 νίκες και 10 ισοπαλίες! Το διπλό στο Σεντ Τζέιμς Παρκ τιμάται στο 1.70 στη Sportingbet.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα