Το κόκκινο σερί

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το κόκκινο σερί

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει άγχος για την Ζενίτ, όμως είναι πάντα ψύχραιμος όταν παίζει στοίχημα και δεν τον επηρεάζει τίποτα.

Ντόμπραε ούτρα αξιότιμοι αναγνώστες! Πρωινός και σήμερα γιατί έχουμε ματς το απόγευμα στην Αγία Πετρούπολη και θα παρατήσω την Σετλάνα από νωρίς να βρω τα παιδιά μπας και αναστήσουμε την Ζενίτ, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Πάλι καλά που ο μεγάλος Πούτιν έχει φροντίσει το 4G να είναι καμπάνα παντού και δεν θα με χάσεις από τα live του gazzetta. Με κασκόλ Ζενίτ όπου και να βρίσκομαι, το στοίχημα είναι στοίχημα. Το tablet για να βλέπω αγώνες και το κινητό για να παίζω και να προτείνω. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι εμείς που μεγαλώσαμε επί ΕΣΣΔ μπορούμε να κάνουμε εκατό πράγματα ταυτόχρονα.

Ξεκινάω, λοιπόν, από δύο αδυναμίες μου. Γούσταρα και την Μπαρτσελόνα του Πεπ και την Ντόρμτουντ του Κλοπ. Μέχρι εκεί. Τώρα, απλά είμαι περίεργος να δω πώς θα πάει το πράγμα και για τους δύο στην Premier League. Η Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ. Από σφαλιάρα έρχονται οι πολίτες (σας τα είχα πει για τους συμπατριώτες μου Ριμπολόβλεβ και Βασίλιεβ, όχι που δεν θα σας τα έλεγα) από την Μονακό, ενώ οι κόκκινοι είναι φτιαγμένοι για τα μεγάλα ματς. Τι θα ποντάρω εδώ; Για αρχή διπλό στο 3.75 και ας μην έρθει. Βλέπετε, η Σίτι έχει χάσει τα 5 από τα 6 τελευταία ματς με αντίπαλο την Λίβερπουλ, που μετράει 4 σερί νίκες επί των πολιτών για πρώτη φορά από το 1981! Θυμίζει λίγο την προέλαση του κόκκινου στρατού.

Στα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G, επιλογή που θα βρείτε στο 1.55, ενώ το Οver στο 1.60. Στα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς, μάλιστα, είχαμε λιγότερες από 3,5 κίτρινες κάρτες, με το under 4,5 να πληρώνει 2.05. Εδώ θα παίξω και με τους σκόρερ. Ο πρώτος είναι ο μόνιμος σκόρερ της Σίτι. Ο Αγουέρο έχει σκοράρει και στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Λίβερπουλ. Στο 2.00 να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Κουτίνιο, που έχει 4 γκολ με αντίπαλο την Σίτι, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Στο 3.25 να βρει δίχτυα ο Βραζιλιάνος οποιαδήποτε στιγμή.

Αφήνω το Μάντσεστερ και πηγαίνω βόρεια, εκεί που αγωνίζεται η άλλη ομάδα της πόλης, η Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα 12 τελευταία τους παιχνίδια με αντίπαλο την Μίντλεσμπρο, με το διπλό να είναι στο 1.65, ενώ στα 7 από τα 8 τελευταία ματς των γηπεδούχων είχαμε Under, επιλογή που τιμάται επίσης στο 1.65.

Αν είμαστε για κάτι γνωστοί εδώ στη Ρωσία είναι τα εύκολα ταξίδια. Αχανής η χώρα και για να πας πχ στο Τιουμέν, που έχω συγγενής θες μία μέρα ταξίδι και δύο αλλαγές πτήσεων. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο επόμενος στοιχηματικός σταθμός είναι η Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βαλένθια για την La Liga και στα 8 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G, που πληρώνει 1.72. Οι Καταλανοί, μάλιστα, έχουν κερδίσει και τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μέσο όρο 4,1 γκολ! Στο 1.55 το Over 3,5, στο 2.20 το Over 4,5. Σε αυτό το ζευγάρι ο Λουίς Σουάρες δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει και έχει 7 γκολ στα 5 τελευταία ματς με τις νυχτερίδες! Στο 2.40 να πετύχει ο Ουργουανός τουλάχιστον δύο τέρματα.

Τέλος, κάνω και μία βόλτα από την Γερμανία, με την οποία παραδοσιακά έχουμε στενές σχέσεις, πριν μας τα χαλάσουν με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί, η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Μπάγερν. Στα 6 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G, επιλογή που θα βρείτε στο 1.87, ενώ στα 5 τελευταία με γηπεδούχο την Μπορούσια είχαμε Over, που τιμάται στο 1.62. Για τις δύο καλύτερες ομάδες του δευτέρου γύρου στην Bundesliga δεν είναι άσχημα. Θα κλείσω με ποντάρισμα στις κάρτες αξιότιμε αναγνώστη, καθώς στα 9 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε λιγότερες από 3,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που πληρώνει 1.60. Αυτά αναγνώστη μου, γιατί έχω και άγχος. Κι ας παίζουμε με Άρσεναλ Τούλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα