Ζοσέ, είσαι συλλέκτης τίτλων!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ζοσέ, είσαι συλλέκτης τίτλων!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν πάει... Χόλιγουντ, βλέπει οσκαρικές ταινίες και περιμένει την πρώτη κούπα του Μουρίνιο με τη Γιουνάιτεντ!

Αξιότιμοι κύριοι σας χαιρετώ! Ενα μεγάλο σαββατοκύριακο αρχίζει και δεν είναι μόνο η μπάλα, αλλά και τα Οσκαρ! Ναι, μου αρέσει ο ρωσικός κινηματογράφος, αγαπημένος μου ο... Ζεράρ Ντεπαρτιέ, ναι, ο Γάλλος που έγινε Ρώσος! Η Σβετλάνα ήθελε Χόλιγουντ, αλλά με τόσα ματς την Κυριακή της έκλεισα την πόρτα της εξόδου και νοίκιασα καμιά 15αρια οσκαρικές να βλέπει! Οχι, δεν ήταν το «Ρόκυ» μέσα, αφού εξοργίζομαι όταν φέρνω στο μυαλό μου το ξύλο που του έδωσε ο Ντράγκο και στο τέλος έχασε... Αυτά θα τα πούμε αύριο στο special αφιέρωμα που σας ετοιμάζω!

Για μπάλα θα πάω με την... κούπα της Γιουνάιτεντ. Το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζει τη Σαουθάμπτον και το League Cup μπορεί να μην είναι βασικός στόχος, αλλά ο Μουρίνιο είναι συλλέκτης τίτλων! To 1.75 είναι ελκυστικό, όπως και το ποδόσφαιρο της Γιουνάιτεντ σύντροφοι. Πέντε διαδοχικές νίκες έχει η Μάντσεστερ σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πως το νερό μπαίνει στ' αυλάκι που λένε και στο Ροστόβ! Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Μάντσεστερ και η άμυνα δίνει βαθμούς, προκρίσεις και... κούπες! Μου αρέσει και το N.G. στο 1.72!

Σήμερα θα κάτσω να δω... Forrest Gump και Λειψία! Να σας πω την αλήθεια το 0-3 από το Αμβούργο με ανησύχησε. Πίστεψα σε φωτοβολίδες. Αλλά το ματς στο Μένχενγκλαντμπαχ ήταν ένα μεγάλο τεστ που πέρασε επιτυχώς (1-2), επιβεβαιώνοντας πόσο αποτελεσματική ομάδα είναι. Το να κερδίζεις και χωρίς να παίζεις καλά, είναι για τους μεγάλους και η Λειψία προς τα εκεί βαδίζει! Στο 1.66 ο άσος με την Κολωνία και γω θα πάω ένα βήμα παραπάνω, με τη νίκη από ημίχρονο να είναι στο 2.50!

Βραδιά Όσκαρ θα την κάνω την αποψινή. Για προτείνετε ποια ταινία να δω από τις φετινές υποψηφιότητες;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα