Πάμε σαν άλλοτε...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πάμε σαν άλλοτε...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα άνοιξε το κουτί των αναμνήσεων, τότε που ο Σερ Αλεξ του έφτιαχνε τα βράδια. Κύπελλο Αγγλίας σήμερα και η Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή!

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν άλλοτε... μου τραγουδά η Σβετλάνα που τρελαίνεται για την ελληνική μουσική και σύντροφοι το μυαλό μου ταξιδεύει. Οχι στα ταξίδια με τη γυναίκα μου, αλλά στη μεγάλη μου αγάπη, τη Γιουνάιτεντ... Τότε που ο Σερ Αλεξ σήκωνε τη μια κούπα μετά την άλλη, τότε που η Μάντσεστερ ήταν παράδειγμα προς μίμηση... Ας ερχόσουν για λίγο, μοναχά για ένα ματσάκι... Κύπελλο σήμερα σύντροφοι και η Γιουνάιτεντ παίζει στην έδρα της Μπλάκμπερν. Ο Μουρίνιο είδε Μπέρνλι, Λέστερ, Σίτι και Τσέλσι κι έμαθε τη διοργάνωση! Θέλει το κύπελλο σαν τρελός, συλλέκτης τίτλων είναι άλλωστε... Εχει και την παράδοση με το μέρος του... Αλλωστε, την τελευταία φορά που οι Ρόβερς κέρδισαν τη Μάντσεστερ ήταν το 2006! Ομάδα που δεν πέφτει σε παγίδες η Μάντσεστερ, άλλωστε φέτος έριξε δυο τεσσάρες σε ομάδες της Championship, Ρέντινγκ και Γουίγκαν. Στο 1.72 η νίκη της Μάντσεστερ απο ημίχρονο, ενώ να μη σκοράρουν και οι δυο προσφέρεται στο 1.57! Εξάλλου, μόλις μια ήττα στα εννέα τελευταία εκτός έδρας ματς έχει ο Μουρίνιο. Σύντροφοι, μάλλον τη βρήκε την άκρη ο Πορτογάλος! Θα φανεί στο χειροκρότημα, όπως λέει η Σβετλάνα!

Ναι, σήμερα θα δω και ντέρμπι ελληνικό!!! ΑΕΚ - Ολυμπιακός και η παράδοση είναι σύμμαχος για... ισοπαλία! Στις 19 οποιουδήποτε μήνα έγιναν ως τώρα πέντε ντέρμπι και οι ομάδες μετρούν από δύο νίκες (υπήρξε και μία ισοπαλία), ενώ τον Φλεβάρη σε 22 ματς τους υπάρχει επίσης απόλυτη ισορροπία (από 7 νίκες και 8 ισοπαλίες). Η ισοπαλία είναι στο 3.00! Αλλωστε, ούτε ο Χιμένεθ θέλει να ρισκάρει στο πρώτο του ντέρμπι, αλλά ούτε και ο Μπέντο, τον οποίο περιμένει ματσάρα στην Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα