«Μπέντνι» Πεπ...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Μπέντνι» Πεπ...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει φορτώσει με ξύλα το τζάκι στο εξοχνικό του και επιστρέφει δυναμικά, προσφέροντας απλόχερα τις γνώσεις του για το στοίχημα.

Ντόμπρι τζεν σύντροφοι! Πέρασε ο χιονιάς έμαθα και πήρατε μία γεύση του τι περνάμε εδώ πάνω. Δεν παραπονιέμαι, όμως. Όλες αυτές οι ώρες που κλείνομαι στο σπίτι είναι παραγωγικές. Διάβασμα για το στοίχημα και το αποτέλεσμα το ξέρετε: κανένας δεν βγαίνει χαμένος. Ήξερε καλά τι έκανε ο κυρΓκατζέττας όταν με έφερνε στο gazzetta.

Οι ελάχιστες επαφές που έχω κρατήσει από Βαυαρία μεριά, όταν είχαν επισκεφθεί το κάστρο Neuschwanstein είχαν διχαστεί στο ξεκίνημα της σεζόν για το πώς θα πάει ο Πεπ στη Σίτι. Τελικά, τα αποτελέσματα τους έχουν δικαιώσει όλους. Μία ζέστη, μία κρύο. Τώρα, βρισκόμαστε στον σιβηρικό χειμώνα. «Μπέντνι Πεπ», όπως λέμε και στα μέρη μου, «Φτωχέ μου Πεπ».

Και έρχεται το ματς με τη φορμαρισμένη Τότεναμ. Τα σπιρούνια μετράνε έξι συνεχόμενες νίκες στην Premier League και η τελευταία φορά που είχαν επτά ήταν το 1967! Σκέψου αναγνώστη μου ότι τότε λάγαμε ακόμα την Αγία Πετρούπολη Λένινγκραντ και το Βοροσιλαβράντ. Με αντίπαλο την Σίτι, μάλιστα, οι Λονδρέζοι έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες, με το διπλό να πληρώνει 3,60 και το Χ2 1,70. Στα 8 από τα 10 τελευταία ματς των φιλοξενούμενων είχαμε over, επιλογή που πληρώνει 1,75.

Στα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε περισσότερες από 4 κίτρινες κάρτες, με το over 4,5 να είναι στο 1,75. Και ξέρεις αξιότιμε αναγνώστη ότι λατρεύω αυτά τα στοιχήματα, όπως τις μπλίνι με μέλι κάθε πρωί. Τέλος, ο Έρικσεν έχει πετύχει γκολ και στα δύο τελευταία παιχνίδια επί της Σίτι και το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 3,75.

Μεγάλο ματς έχουμε, όμως, και στη Serie A, όπου η Μίλαν υποδέχεται τη Νάπολι. Η βόρεια Ιταλία αναγνώστη μου δεν μου λέει και πολλά. Εγώ ήμουν ανέκαθεν ερωτευμένος με το νότο. Πιο θερμοί άνθρωποι, πιο παθιασμένοι. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, όμως η Νάπολι έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Μίλαν και μόλις μία ήττα στα έντεκα τελευταία. Το διπλό θα το βρείτε στο 2,05.

Από εκεί και πέρα, οι Ναπολιτάνοι τον τελευταίο καιρό σκοράρουν κατά βούληση, αλλά έχουν και πολλά προβλήματα στην άμυνα. Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια οι παίκτες του Σάρι έχουν μέσο όρο 3,5 γκολ! Στο 1,72 μπορείτε να βρείτε το over, στο 1,60 το G/G και στο 1,85 μπορείτε να ποντάρετε στο να πετύχει η Νάπολι τουλάχιστον 2 γκολ.

Μην ξεχνάς αξιότιμε αναγνώστη μου ότι επιστρέφει και η Bundesliga. Δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ. Καταλαβαίνεις. Τον Τούχελ τον γουστάρω πολύ. Διαβάζω, όμως, ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και δυσκολίες και η απουσία του Ομπαμεγιάνγκ κάνει την πρόκληση ακόμη μεγαλύτερη. Το πρώτο ματς του 2017 βρίσκει τους Βεστφαλούς στη Βρέμη.

Η Μπορούσια μετράει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς και η διπλή ευκαιρία πληρώνει 2,50. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, σκοράρουνε για 20 εντός έδρας ματς στη σειρά, με το G/G να είναι στο 1,57 και το over στο 1,45. Αυτά αξιότιμε αναγνώστη για πρώτο ορεκτικό, καθώς ακούω την Γιούλια την φοράδα μου να χλιμιντρίζει και αυτό ποτέ δεν είναι καλό. Έχει μάθει να είναι ελεύθερη ακόμη και στον χειμώνα, όμως όπως καταλαβαίνεις δεν έχω καμία διάθεση να την ψάχνω στη χιονοθύελλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα