Ακραία καιρικά φαινόμενα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ακραία καιρικά φαινόμενα

bet365

Μια βόλτα στο… κρύο ήταν αρκετή για να ανοίξει το κουτάκι των αναμνήσεων του ΓεροΓιοβάισα.

Βγήκα μια βόλτα το πρωί. Ο πρωινός αέρας πάντα βοηθάει και δημιουργεί στοιχηματική αύρα. Βέβαια με -4 βαθμούς και συννεφιά μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα που «κατέβασα» τελευταία, οπότε πια βρίσκομαι μπροστά στο τζάκι με ένα φλιτζάνι εκλεκτό τσάι Μαγαδασκάρης. Λίγη βότκα το αφέψημα και αμέσως το μυαλό «καθάρισε» για να με οδηγήσει στο επίσης παγωμένο Καζάν. Η Ούνικς αναστήθηκε την περασμένη εβδομάδα και πέρασε από την Πόλη, με τη Φενέρ να κοιτά «αποσβολωμένη». Οι Ρώσοι έκαναν το… θαύμα τους και τουλάχιστον φαίνεται πως βρήκαν ρυθμό. Περιμένουν τον Αστέρα και βρήκα το over 78.5 πόντων των γηπεδούχων στο 1.85.


Από το κρύο Καζάν στην Αθήνα που μαθαίνω πως ακόμα η ζέστη καλά κρατεί. Παρομοίως θερμό θα είναι και το κλίμα απόψε στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μακάμπι. Η Euroleague τις ονομάζει powerhouses και πως όχι θα έλεγε κανείς! Ομολογώ πως θα δω το ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως έχουμε και… κάτι στο live του gazzetta.gr, ωστόσο πριν το παιχνίδι θα εμπιστευτώ τους Αμερικανούς της Μακάμπι. Σουτάρουν πολύ, τρέχουν το γήπεδο κι αν βάλουν τα σουτ μπορούν άνετα να κάνουν το ματς να θυμίζει ροντέο του Τέξας! Βρήκαν το over 78.5 της Μακάμπι στο 1.85.
Είπα ζέστη και θυμήθηκα τη Βαρκελώνη. Ηταν Ιούνιος του 1987 και έπνιγα τον πόνο από το χαμένο σουτ του ανιψιού του Σεργκέι στην Plaça de Catalunya.

Μπορεί να είχε και 45 βαθμούς εκείνο το μεσημέρι, τα πάντα έκαιγαν και ήταν η μοναδική φορά στη ζωή μου που έβγαλα το καπέλο μου. Ανωτέρα βία θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο, όμως πως προέκυψε αυτή η κουβέντα; Τέλος πάντων, θαρρώ δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει το under 147.5 στο Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις, περιμένοντας από τους αγαπημένους μου προπονητές να επιδοθούν στον «κλεφτοπόλεμο» που τόσο καλά κάνουν μέχρι στιγμής. Νιώθω ήδη καλύτερα, ο Σεργκέι ετοίμασε το μεσημεριανό και πλέον λέω να ξεκουράσω το μυαλό μου για το βράδυ. Θα τα ξαναπούμε σύντομα μέσα στην ημέρα σύντροφοι…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα