Νέα «σφαλιάρα» για τον Άρη!

Νέα «σφαλιάρα» για τον Άρη!

Γιώργος Φραδελάκης
Νέα «σφαλιάρα» για τον Άρη!

bet365

Με... Λερναία Ύδρα μοιάζουν τα προβλήματα στον Άρη, που συνεχίζει να πληρώνει τις «αμαρτίες» του παρελθόντος. Το ποσό των 1.158.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ, στην διαφημιστική εταιρεία Sportvision.

Δεν έχουν τέλος τα εμπόδια για τους κίτρινους, που «τρέχουν» καθημερινά για να κλείσουν «τρύπες», τις οποίες έχουν αφήσει προηγούμενες διοικήσεις του συλλόγου. Η τελευταία αφορά την διαφημιστική εταιρεία Sportvision, με την οποία είχε διακόψει αναίτια την σύμβαση που είχε συνάψει η ΠΑΕ, επί προεδρίας Λάμπρου Σκόρδα.

Αποτέλεσμα αυτού η εταιρεία να προσφύγει στην δικαιοσύνη, όπου πρωτόδικα δικαιώθηκε και της επιδικάστηκαν 1,4 εκ. ευρώ, με την διοίκηση Αθανασιάδη να πληρώνει αρχικά 400.000 ευρώ. Παράλληλα προσέφυγε σε δεύτερο βαθμό για την ανατροπή της απόφασης, κάτι ωστόσο που δεν έγινε ποτέ. Οι τελευταίες εξελίξεις υποχρεώνουν τους Θεσσαλονικείς να καταβάλουν στην Sportvision 1.158.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα στον Άρη δεν σκοπεύουν να μείνουν με... σταυρωμένα τα χέρια, αφού προτίθενται να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα που έχουν στα χέρια τους για να δικαιωθούν, όπως η προσφυγή στον Άρειο Πάγο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα