Κλείνει το τρελό deal με Εντσο Φερνάντες και η Σίτι... εκτοξεύεται!
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για τα ματς της δεύτερης αγωνιστικής θυμίζοντας πως τα ευρωπαϊκά ματς έχουν συνήθως και κόστος.
Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ επέλεξε να παίξει ρισκάροντας και επιμένοντας στο μοτίβο που πέρυσι την δικαίωνε μα φέτος ξεκίνησε στραβά.
Ο Δημήτρης Βέργος γράφει για την εύκολη ανάγνωση της πρώτης απώλειας βαθμών στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, η οποία πρέπει να διδαχθεί από την γκέλα στη Λεωφόρο.
Ο Γιάννης Σερέτης κάνει τη σύνοψη της δεύτερης αγωνιστικής, εστιάζοντας στην εντυπωσιακή Κηφισιά, στον λαμπερό Αρη του Γρηγορίου και στις αντοχές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που χρειάζονται μόνο τους βαθμούς αυτή την περίοδο.
O Γιώργος Τσακίρης γράφει για ένα πολύ διδακτικό ματς για την ΑΕΚ και αναμενόμενη γκέλα βάση εικόνας της πρωταθλήτριας από την Κηφισιά στην Λεωφόρο.