Πέντε λόγοι που οι άνδρες προτιμούν τη Laser αποτρίχωση

Gazzetta team
Πέντε λόγοι που οι άνδρες προτιμούν τη Laser αποτρίχωση

bet365

Οι μέρες που η αρρενωπότητα μετριόταν με την πυκνή τριχοφυΐα σε στυλ David Hasselhoff αποτελούν παρελθόν.

Όλο και περισσότεροι άνδρες ξοδεύουν χρόνο, χρήματα και κάνουν προσπάθεια όπως οι γυναίκες για να εξαλείψουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί πως η laser αποτρίχωση είναι η καλύτερη λύση και συνεχίζετε να ξυρίζεστε καθημερινά ή να χρησιμοποιείτε κερί, διαβάστε τους πέντε βασικούς λόγους που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

Η Laser αποτρίχωση στους άνδρες εξοικονομεί χρόνο

Σταματήστε να χάνετε άπειρες ώρες κάθε μήνα με το ξυράφι. Οι περισσότερες συνεδρίες διαρκούν λιγότερο από μισή ώρα, και θα χρειαστείτε 4-8 επισκέψεις ανάλογα με το πώς η τρίχα αντιδρά στο laser. Ο αυχένας για παράδειγμα απαιτεί δέκα λεπτά. Αν το σκεφτείτε, ο μέσος άνδρας χρειάζεται περίπου ένα τέταρτο καθημερινά για να ξυριστεί, πολλαπλασιάστε το για ένα χρόνο και θα εκπλαγείτε. Στην περίπτωση που ξυρίζετε την πλάτη ή το στήθος, τότε ο χρόνος που χάνετε αυξάνεται δραματικά. Και βέβαια, δεν αναφερόμαστε στην άβολη υποχρέωση να ζητάτε από τη φίλη σας, σύζυγο ή σύντροφο να σας βοηθήσει στο δύσκολο σημείο της πλάτης!

Η Laser αποτρίχωση στους άνδρες εξοικονομεί χρήματα

Η αποτρίχωση με laser είναι λιγότερο ακριβή μακροπρόθεσμα, αν την συγκρίνετε με μια ολόκληρη ζωή με ξύρισμα ή/και κερί. Προσθέστε το κόστος των ξυραφιών, ξυριστικής κρέμας, νερού και χρόνου που ξοδεύετε και θα δείτε πως αθροιστικά με την πάροδο των ετών, η επένδυση που θα έχετε κάνει είναι σαφώς μεγαλύτερη από ότι μερικές συνεδρίες με laser. Για το κερί αντίστοιχα, θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα κάθε χρόνο.

Η Laser αποτρίχωση έχει καλύτερα αποτελέσματα από το ξύρισμα ή το κερί

Ακόμα και οι καλύτερες ξυριστικές μηχανές ή ξυραφάκια δεν μπορούν να φτάσουν το βελούδινο, απαλό χωρίς τρίχες αποτέλεσμα που έχει το laser. Το κερί μπορεί να προσφέρει παρόμοιο αποτέλεσμα, όμως διαρκεί λίγο, είναι επίπονο και πρέπει να το επαναλαμβάνετε σε πολύ τακτά διαστήματα. Αντιθέτως με το laser, μετά από ελάχιστες συνεδρίες, λέτε αντίο σε ξυράφια και κερί για πάντα.

Η Laser αποτρίχωση βελτιώνει την υφή και την όψη του δέρματος

Ρωτήστε φίλους σας που έχουν κάνει laser αποτρίχωση και θα δείτε πως το πρώτο σχόλιο που θα κάνουν είναι πως το δέρμα τους έγινε αμέσως πιο λείο και πιο απαλό. Αυτό συμβαίνει διότι το laser δεν αφαιρεί απλώς την τρίχα που βρίσκεται επιφανειακά όπως το ξυράφι και το κερί, αλλά στοχεύει εσωτερικά στο θύλακα της τρίχας. Αυτό σημαίνει πως η τρίχα εξαλείφεται από τη ρίζα της, δεν προκαλεί ερεθισμούς, ούτε προκαλεί θυλακίτιδα.

Οι σύντροφοι προτιμούν έναν άνδρα χωρίς περιττές τρίχες

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλοι έχουν την ίδια άποψη, όμως κατά πλειοψηφία το σεξαπίλ συνδέεται με το καθαρό, απαλό δέρμα. Οι άνδρες που προσέχουν την εμφάνισή τους και φροντίζουν να εξαλείψουν την έντονη τριχοφυΐα δηλώνουν πως οι ερωτικοί τους σύντροφοι έλκονται περισσότερο από ένα σώμα που είναι χωρίς τρίχες.

Το ιατρικό κέντρο MC Medical Center διαθέτει laser Αλεξανδρίτη τέταρτης γενιάς και εξειδικεύεται στην ανδρική αποτρίχωση. Ακολουθεί αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα πριν και μετά τη θεραπεία ενώ λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό και παράλληλα γίνεται δερματολογικός έλεγχος στις περιοχές εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα της θεραπείας καθώς και η σωστή συντήρηση του αποτελέσματος. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται διεξοδικά σε σχέση με το επίπεδο μείωσης της τριχοφυΐας το οποίο δύναται να διαφέρει από άτομο σε άτομο και από περιοχή σε περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης καλέστε στο 211 1088 444.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα