Οι νικητές του Coca-Cola Cup από τη Βόρεια Ελλάδα (pics)

Gazzetta team
Οι νικητές του Coca-Cola Cup από τη Βόρεια Ελλάδα (pics)

bet365

Οι τελικοί της περιφέρειας της Β. Ελλάδας του Coca-Cola Cup πραγματοποιήθηκαν και δύο ομάδες από τις Σέρρες και μία από την Θεσσαλονίκη πήραν εισιτήριο για τους τελικούς της Αθήνας!

Δύο ομάδες από τις Σέρρες και μία από τη Θεσσαλονίκη, συνθέτουν την τριάδα των νικητών της Περιφέρειας Β. Ελλάδας και θα δώσουν το παρών στους τελικούς του Coca-Cola Cup, που θα γίνουν τον Μάιο στην Αθήνα.

Οι μάχες ήταν συναρπαστικές και στις Σέρρες, όπου έγιναν οι τελικοί της Β.Ελλάδας, η αγωνία ανέβηκε στο κατακόρυφο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κατηγορία 15-16 ετών και οι δυο ημιτελικοί κρίθηκαν στα πέναλτι.

Οι τρεις ομάδες, που πήραν το εισιτήριο είναι:

* Pasola FC, Σέρρες, στην κατηγορία 13-14 ετών

* Πανσερραϊκός, Σέρρες, στην κατηγορία 15-16 ετών

* Brams FC, Θεσσαλονίκη, στην κατηγορία 17-19 ετών

Χωρίς εκπρόσωπο στους τελικούς έμεινε η Καβάλα, η τρίτη πόλη, που επισκέφθηκε στη Β. Ελλάδα το Coca-Cola Cup.

Πρώτη στάση Λάρισα στην Κεντρική Ελλάδα

Το Coca-Cola Cup ξεκινάει την περιοδεία του στην Κεντρική Ελλάδα, από το προσεχές σαββατοκύριακο (27-28/2) με πρώτη στάση στη Λάρισα (στο Larissa Sports Center), όπου το τουρνουά θα γίνει σε δυο δόσεις, αφού είναι προγραμματισμένοι αγώνες και το διήμερο 5-6/3, όπου θα υπάρχουν αγώνες και στα Τρίκαλα.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Βόλο σε δυο σαββατοκύριακα (19-20 και 26-27/3), ενώ στις 10 Απριλίου, στην ίδια πόλη θα γίνουν οι τελικοί της περιφέρειας.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του τουρνουά στο facebook: www.facebook.com/CopaCocaCola.gr

 

Τελευταία Νέα