Εκδήλωση της UNESCO στο Μεγάλη Βρεταννία

Gazzetta team
Εκδήλωση της UNESCO στο Μεγάλη Βρεταννία

bet365

Σε μία σεμνή και ταυτόχρονα λαμπερή τελετή, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, στο Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, που συγκέντρωσε πλήθος εκπροσώπων της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής σκηνής της χώρας, η UNESCO, και συγκεκριμένα ο Όμιλος Πειραιώς και Νήσων, βράβευσε την Κατερίνα Ανδρούτσου για τη μακρόχρονη και σημαντική προσφορά της στον Πολιτισμό.

Η Κατερίνα Ανδρούτσου ασχολείται επαγγελματικά, για περισσότερο από μία δεκαετία, με τον ευαίσθητο τομέα των χορηγιών. Ο ρόλος της είναι η εξεύρεση του κατάλληλου χορηγού που όχι μόνο θα στηρίξει οικονομικά, αλλά με την οντότητα και το κύρος του θα αγκαλιάσει και θα βοηθήσει να αναδειχθεί μία συναυλία, μία θεατρική παράσταση, ένα μπαλέτο, ένα κονσέρτο και πλήθος άλλων εκδηλώσεων καλλιτεχνικής και πολιτιστικής έκφρασης.

Η επαγγελματική διαδρομή της Κατερίνας Ανδρούτσου κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, με το όνομά της να έχει «υπογράψει» χορηγίες που στήριξαν μερικές από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις κοινωνικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος των τελευταίων ετών, όπως Κοινωφελείς Δράσεις, TV projects, Επικοινωνία, Συναυλίες, Εκθέσεις, Θέατρο, Μπαλέτα, Αθλητισμό.

Στην τελετή βράβευσης της Κατερίνας Ανδρούτσου παρευρέθηκαν προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης & του Πολιτισμού, της Διαφήμισης, των Επιχειρήσεων και των Media.

Οι ομιλητές, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη και ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκαν στον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα, το ήθος και την αγάπη που χαρακτηρίζει την Κατερίνα Ανδρούτσου για την δουλειά της, αλλά και για το όραμά της, να δουλεύει με πάθος για την ανεύρεση χορηγών, θεσμός που ανάγεται στην αρχαία Ελλάδα, και σήμερα είναι περισσότερο απαραίτητος από ποτέ για τη στήριξη της Τέχνης, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και των Κοινωφελών Δράσεων.

Εκ μέρους της UNESCO, Όμιλος Πειραιώς & Νήσων, μίλησε ο πρόεδρος Ιωάννης Μαρωνίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα αλλά και τη σημαντική προσφορά της Κατερίνας Ανδρούτσου και κλείνοντας την ανακήρυξε Επίτιμο Μέλος της UNESCO.

Το βραβείο εκ μέρους της UNESCO απένειμε στην Κατερίνα Ανδρούτσου η Κλέλια Χαρίση, διευθύντρια Λόγου & Τέχνης στον Όμιλο, η οποία είχε και την ευθύνη παρουσίασης της τελετής.

 

Τελευταία Νέα