H νέα εποχή Goody’s Burger House είναι γεγονός! (vid & pics)

Νίκος Μαρούδας
H νέα εποχή Goody’s Burger House είναι γεγονός! (vid & pics)

bet365

Στο Gazzetta δουλεύουμε πολύ, αλλά και τρώμε πολύ! Ο Νίκος Μαρούδας -λέει ότι- τα κάνει και τα δύο και σήμερα, χάρη στο Goody’s Burger House, θα παρουσιάσει «σαφείς αποδείξεις» για τον τομέα του φαγητού. Για τη δουλειά, θα το δούμε...

Στη δημοσιογραφία δεν πρέπει να γράφεις σε 1ο πρόσωπο. Επίσης, σε ένα αθλητικό portal δεν συνηθίζεται να γράφουμε για το τι ωραία τρώμε! Σήμερα λοιπόν, αποφάσισα -έτσι, γιατί μπορώ- να «καταρρίψω» τους κανόνες! Και σε πρώτο πρόσωπο θα γράψω και για φαγητό θα γράψω και, για να το κάνω ακόμα καλύτερο, έγραψα το κείμενο μέσα από τα Goody's Βurger House! Είχε wifi και φορτιστή tablet αφού...

Για Mighty Greek Angus Burger καλά πάω;

«Ημέρα ρεπό από την δουλειά, ισούται με ημέρα χαλάρωσης και διασκέδασης. Έτσι αποφάσισα να την περάσω στα νέα Goody's Burger House! Καιρός να τα επισκεφθώ σκέφθηκα γιατί εδώ και καιρό άκουγα από φίλους και συναδέλφους για τη νέα εποχή Goody’s…

Από νωρίς το μεσημέρι άρχισα να παίρνω τηλέφωνο φίλους, να πάμε να περάσουμε ένα χαλαρό μεσημέρι στα Goody’s Burger House. Ο ένας δούλευε, ο άλλος ήταν με την κοπέλα του αραχτός σπίτι (ok, αυτός είχε «σοβαρή» δικαιολογία), και ο άλλος βρισκόταν στη... γνωστή του βαρεμάρα!

Έτσι πήρα την απόφαση και... μου την ανακοίνωσα. «Πάμε στα Goody’s Burger House να φάμε τα νέα Angus Burgers», είπα στον εαυτό μου!

Σηκώθηκα, ντύθηκα, πήρα το κινητό για το... απαραίτητο πλέον internet σε κάθε σημείο (καλό το ρεπό, αλλά ο αρχισυντάκτης έχει κάποιες... περίεργες ιδέες ακόμα και στα ρεπό μου) και πήγα στον πιο ανανεωμένο και μοντέρνο χώρο για burgerάδικο στην Ελλάδα, στο Goody's Burger House!

Μπαίνοντας μέσα, ήρθε το πρώτου «ουάου» με τον χώρο... Δεν ξέρω αν έμοιαζα σαν τον Βαρουφάκη όταν συνάντησε τον Ντάισελμπλουμ (λόγω φαλάκρας και... επιφωνήματος), αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις ξαναπάει σε Goody’s Burger House , ένα «ουάου» το λες!

Μοντέρνο περιβάλλον, σύγχρονο, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ό,τι θέλει ένας πελάτης για να περάσει ευχάριστα το απόγευμά του. Πρώτη κίνηση φυσικά να παραγγείλω, γιατί καλές οι κουβέντες, αλλά πεινούσα! Ευχάριστο, φιλικό και νεανικό προσωπικό έτοιμο να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και μένα, που κοιτούσα αποβλακωμένος δεξιά κι αριστερά, καθώς δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.

Μια απαραίτητη ματιά στα νέα Angus Burgers και έτοιμη η παραγγελία μαζί με ένα δροσιστικό αναψυκτικό. Παρένθεση: Μπύρα ήθελα, αλλά επειδή θα διαβάσει και η μαμά του θέμα, είπα να κάνω... καλή εντύπωση! Όσο περίμενα να ετοιμαστούν τα Angus Burgers σέρφαρα από το κινητό, ώσπου είδα πως η μπαταρία μου αργοπεθαίνει...

Καθόλου σπάνιο μεν, σοκ δε γιατί μιλούσα και με μια «φίλη» μου στο chat και ήμουν... σε καλό δρόμο, αλλά αμέσως το μάτι μου έπεσε στο "tech corner". Πολιτισμός, αγάπη, τεχνολογία!!! Φορτιστές για όλα τα smartphone όπως και τα tablet! Λέω «σώθηκα»! Το κινητό στη φόρτιση και εγώ στα tablet γιατί ακόμα και στα ρεπό, πρέπει να είμαστε... in στο gazzetta.gr.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, το λαχταριστό Mighty Greek Angus Burger ήταν έτοιμο και πλέον είχε έρθει η ώρα για πράξεις! Η χαρά μου τεράστια. Για την ακρίβεια, είχα μια... πελώωωωρια λαχτάρα! Όταν μιλάμε για φαγητό άλλωστε, η ταχύτητα της σιαγόνας μου, είναι πιο γρήγορη και από αυτήν της αραίωσης των μαλλιών μου!

Πρώτη μπουκιά! Χαμόγελο... Δεύτερη μπουκιά! Κλείνω τα μάτια και νιώθω τη μους φέτας, του Mighty Greek, που είχα επιλέξει! Τρίτη μπουκιά και... «έλα μαμά δεν θα έρθω το βράδυ, θα μείνω να φάω στα Goody's Βurger House». Ναι, ήμουν σαν τις -αστείες- διαφημίσεις που βλέπουμε τον ηθοποιό να κλείνει τα μάτια και να απολαμβάνει κάθε μπουκιά σαν να είναι η τελευταία του!

Όλα τέλεια και το πιο σημαντικό; Δεν βαρέθηκα! Αν και μόνος μου, μιας και οι φίλοι μου με... κρέμασαν (φίλοι σου λέει μετά!) κατάφερα και να φάω καλά (το βασικό ζητούμενο) και να περάσω καλά και να ζήσω την εξαιρετική εμπειρία των Goody's Burger House στο maximum!

 

Τελευταία Νέα