Eugenios Gerards Soccer Camp και φέτος!

Gazzetta team
Eugenios Gerards Soccer Camp και φέτος!

bet365

Το Eugenios Gerards Soccer Camp Θα πραγματοποιηθεί και φέτος για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά. Μια ιδέα του κυρίου Γκέραρντ που έγινε θεσμός στην Ελλάδα και έχει τόσο αγαπηθεί από τα παιδιά. Αυτή είχε και έχει ως στόχο την σωστή διδασκαλία και εκπαίδευση των παιδιών αλλά και να μεταφέρει ιδέες και νέες τεχνικές για την σωστή και ομαλή ανάπτυξη τους.

Το camp

Στο camp διδάσκουν προπονητές οι οποίοι νοιώθουν την ανάγκη να μεταφέρουν στα παιδιά τις γνώσεις τους δίνοντας βάρος στην σωστή και ήρεμη προσέγγιση για την εκμάθηση και τόνωση της αυτοπεποίθησης τους.

Σκοπός τους είναι οι νεαροί αθλητές να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο, που στην ουσία είναι ένα παιχνίδι το οποίο αυξάνει την αίσθηση της χαράς και της διασκέδασης.

Το προπονητικό τίμ μέσα από την διασκέδαση στοχεύει στην εκμάθηση και την βελτίωση τους.

Αυτή είναι η φιλοσοφία

Για αυτό λοιπόν οι κύριοι Ευγένιος Γκέραρντ και Μανώλης Παπαδάκης, διοργανώνουν και φέτος το 12ο camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1 - 5 Ιουλίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο FOUS DE FOOT στην Βάρη.

Μαζί τους θα είναι ακόμα 30 προπονητές με μεγάλη εμπειρία στο παιδικό ποδόσφαιρο και με αρκετές ώρες εκπαίδευσης πάνω στην διδασκαλία των παιδιών. Μερικοί από αυτούς είναι οι κύριοι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Αρης Κυριαζής, Βαγγέλης Μπέκας.
Στο camp μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1998 έως το 2007.

Θα χωριστούν σε δύο γκρουπ.

Στο πρώτο θα είναι παιδιά και που έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2007 και θα κάνουν προπονήσεις το πρωί από τις 8.30 έως τις 11.30 και στο δεύτερο γκρουπ θα είναι παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1998 έως το 2002 και θα κάνουν προπονήσεις το απόγευμα από τις 19.00 έως τις 22.30.

Το κάθε γρούπ θα χωριστεί σε τρεις υπό-ομάδες και θα εκπαιδευτούν σε τρεις σταθμούς κυκλικά. Στον ένα σταθμό θα γίνεται εκμάθηση της τεχνικής από τον Μανώλη Παπαδάκη (προπονητή τεχνικής), στον δεύτερο διάφορες ασκήσεις με πάσες, σουτ και παιχνίδια από τους προπονητές και στον τρίτο σταθμό ασκήσεις για την συναρμογή και την ισορροπία του σώματος από τους γυμναστές.

Επίσης οι τερματοφύλακες θα κάνουν ειδικές προπονήσεις από το τιμ των προπονητών τερματοφυλάκων συμμετέχοντας παράλληλα και στους άλλους σταθμούς.

Εκ των διοργανωτών: Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτήν την εμπειρία η οποία θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το camp και τις εγγραφές καλέστε στο τηλέφωνο 6941571901

www.gerardscamp.com

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα