Από τη Warply το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker

Gazzetta team
Από τη Warply το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker

bet365

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται εύκολα, μέσω του myPraktiker app, μέσω του eshop ή μέσω των καταστημάτων.

Η Warply ανέλαβε για λογαριασμό της Praktiker Hellas, το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker που έχει λανσαριστεί σε όλα τα καταστήματα Praktiker και το eshop, από τις αρχές Μαρτίου. Εκτός άλλων, η Warply ανέλαβε και τη δημιουργία του myPraktiker loyalty application ενώ παράλληλα, για το πρόγραμμα συνολικά χρησιμοποιείται η loyalty και marketing automation πλατφόρμα Warply Engage.

To myPraktiker είναι ένα omnichannel loyalty πρόγραμμα στο οποίο μπορούν οι πελάτες να συλλέξουν και να εξαργυρώσουν πόντους επιβράβευσης από όλα τα καταστήματα και το eshop, κερδίζοντας έκπτωση στις αγορές τους. Επίσης, έχουν αποκλειστικές προσφορές και προνόμια μόνο για μέλη.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται εύκολα, μέσω του myPraktiker app, μέσω του eshop ή μέσω των καταστημάτων. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής στο myPraktiker οι χρήστες γίνονται μέλη μιας «κοινότητας» με μοναδικά προνόμια και αποκλειστικές εκπτώσεις ενώ κερδίζουν έξτρα πόντους για ειδικές περιπτώσεις όπως τα γενέθλια τους.

Με την εφαρμογή myPraktiker οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τους πόντους επιβράβευσης που έχουν συλλέξει, το ιστορικό των συναλλαγών τους, προσωποποιημένες προσφορές και εκπτωτικά mobile κουπόνια σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, κα. Επίσης έχουν στη διάθεση τους όλες τις πληροφορίες των καταστημάτων και έναν διαδραστικό χάρτη, καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες για τις οποίες ενημερώνονται μέσω rich push notifications.

Στους πρώτους μήνες λειτουργίας του το πρόγραμμα έχει ήδη πάνω από 50.000 μέλη, κάτι που αποδεικνύει ότι το myPraktiker είναι μεγάλο ψηφιακό έργο που απαντάει ακριβώς στα ζητούμενα των πελατών, για ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, μοντέρνο και καινοτόμο, λειτουργικό και εξατομικευμένο στον κάθε χρήστη.

 

Τελευταία Νέα