Η Sony αποκαλύπτει τα πιο πρόσφατα προϊόντα της

Gazzetta team
Η Sony αποκαλύπτει τα πιο πρόσφατα προϊόντα της

bet365

Και παρουσιάζει τα τελευταία επιτεύγματα των Δραστηριοτήτων Ψυχαγωγίας της στη Διεθνή Έκθεση CES 2019.

Η Sony θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση CES 2019 στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, που ξεκινά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony, κ. Kenichiro Yoshida, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Sony, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, δηλώνοντας ότι: «Η Sony αποτελεί μία εταιρεία δημιουργικής ψυχαγωγίας. Εμείς στη Sony συνεργαζόμαστε με τους παραγωγούς περιεχομένου που δημιουργούν τη μουσική, τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα παιχνίδια, με τα οποία ασχολούνται δισεκατομμύρια μάτια, αυτιά και μυαλά σε όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι τεχνολογίες επαγγελματικής ποιότητας της Sony υποστηρίζουν δημιουργούς σε όλες τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας, ώστε εκείνοι να παράγουν εκπληκτικό περιεχόμενο. Θα δείτε επίσης πώς τα καταναλωτικά μας προϊόντα συνδέουν τους δημιουργούς και τους χρήστες, επιτρέποντας στους δεύτερους να απολαμβάνουν περιεχόμενο με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα».

Ακόμη πρόσθεσε ότι: «οι «Κοινότητες Ενδιαφερόντων», δηλαδή, οι κοινότητες ανθρώπων που μοιράζονται συναφή ενδιαφέροντα, συναισθηματικές αξίες και εμπειρίες, διαμορφώνονται γύρω από τα δικά μας, παγκοσμίου κλάσης προϊόντα ψυχαγωγικού περιεχομένου και εξοπλισμού, όπως το PlayStation® και οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς της σειράς α™». Τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφέροντας ότι: «Με την τεχνολογία της, η Sony είναι επίσης εκεί για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας στους λάτρεις και να γεμίσει τον κόσμο με συναισθήματα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Tom Rothman, Πρόεδρος της Motion Pictures Group της Sony Pictures Entertainment (SPE) και η κα Kristine Belson, Πρόεδρος της Sony Pictures Animation (SPE), οι οποίοι μίλησαν για το πόσο ζωτικής σημασίας είναι για την εκπλήρωση του οράματος της Sony, τόσο το δυναμικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο και το διαρκές IP, όσο και οι εξαιρετικές τεχνολογίες. Συνέχισαν περιγράφοντας πώς η τεχνολογία και τα προϊόντα της Sony βοηθούν το όραμα των δημιουργών να γίνει πραγματικότητα. Ύστερα παρουσίασαν παραδείγματα, όπως η φωτογραφική μηχανή CineAlta Venice της Sony και η full-frame mirrorless φωτογραφική μηχανή α9, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Τόνισαν επιπλέον τις νέες σειρές τηλεοράσεων της Sony, συμπεριλαμβανομένης και της σειράς BRAVIA® MASTER, που προσαρμόζει την καλλιτεχνική πρόθεση των δημιουργών και παραδίδει το περιεχόμενο στους χρήστες.

Επίσης, ο κ. Rob Stringer, Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Music Entertainment πήρε το λόγο και ανέδειξε την καμπάνια «Lost In Music», ως παράδειγμα συνδυασμού της μουσικής και της προηγμένης τεχνολογίας της Sony. Ακόμη ανακοίνωσε ότι η Sony θα προσφέρει νέες μουσικές εμπειρίες στους λάτρεις της μουσικής με το 360 Reality Audio.

Μπορείτε να βρείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη τύπου εδώ.

Παρουσίαση κύριων προϊόντων και πρωτοτύπων

Το περίπτερο της Sony αποτελείται από διάφορες ζώνες, όπως η «Οπτική Ψυχαγωγία», η «Μουσική Ψυχαγωγία, η «Σειρά α» και το «PlayStation». Κάθε ζώνη παρουσιάζει τα επιτεύγματα και τα προϊόντα της Sony που συνδέουν τους δημιουργούς και τους χρήστες με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και την τεχνολογία και προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας στους πελάτες/χρήστες.
Μια σκηνή έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του περιπτέρου της Sony. Σε εκείνο το σημείο, ειδικά talk show και προβολές βίντεο, οι οποίες πραγματοποιούνται αρκετές φορές καθημερινά, θα αναδείξουν την καλλιτεχνική πρόθεση διαφόρων δημιουργών περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων ηχοληπτών που έχουν κερδίσει βραβείο Grammy, επαγγελματιών φωτογράφων, κλπ.). Αυτές οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν δείγματα περιεχομένου που δημιουργήθηκαν από τους παραγωγούς, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Sony και τις σκέψεις τους για τη διαδικασία της δημιουργίας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το περίπτερο της Sony και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «επί σκηνής»: www.sony.gr/electronics/ces

Οπτική Ψυχαγωγία

Το περίπτερο παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της σειράς BRAVIA® MASTER και αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα εικόνας και ηχητικής τεχνολογίας της Sony, που μεταφέρει πιστά την πρόθεση των δημιουργών απευθείας στους χρήστες.
Οι LED Full Array τηλεοράσεις της σειράς BRAVIA® MASTER, ZG9 8K HDR (98"/ 85"), οι πρώτες τηλεοράσεις LED 8Κ HDR Full Array της Sony, διαθέτουν τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας X1™ Ultimate, εξοπλισμένο με προσαρμοσμένη βάση δεδομένων αλγορίθμου 8Κ, επιτρέποντας στο 8K X-Reality™ PRO να μετατρέψει οποιοδήποτε περιεχόμενο όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματική ποιότητα 8K. Επιπλέον, η μοναδική και εξελιγμένη τεχνολογία Backlight Master Drive της Sony διαθέτει μια νέα μονάδα LED και έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο ελέγχου ειδικά για 8Κ.

Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών μεταδίδει την εικόνα σε υψηλή ανάλυση και αντίθεση με εκπληκτικό τρόπο. Επιπλέον, το Acoustic Multi-Audio™, με τέσσερα ηχεία που βρίσκονται πάνω και κάτω από την οθόνη, επιτρέπει στους θεατές να ακούν τον ήχο απευθείας από την οθόνη και όχι από το σημείο που βρίσκεται το ηχείο, επιτυγχάνοντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ήχου που ταιριάζει απόλυτα με την αίγλη της μεγάλης 8K οθόνης.
Η νέα ναυαρχίδα-σειρά BRAVIA® MASTER, με τις τηλεοράσεις AG9 4K HDR OLED (77"/ 65" / 55") είναι περίπου μισές στο πάχος από τα προηγούμενα μοντέλα, όταν τοποθετούνται σε τοίχο, ώστε να ταιριάζουν άψογα σε οποιοδήποτε χώρο. Εκτός από τον επεξεργαστή εικόνας X1 Ultimate, η σειρά διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία ελέγχου πλαισίου Pixel Contrast Booster ™, η οποία αναπαράγει πιστά τα πάντα, από τα πιο βαθιά μαύρα έως τα υψηλότερα χρώματα φωτεινότητας, με εκπληκτική ζωντάνια. Εκτός από την τεχνολογία Acoustic Surface™ Audio +, η οποία παράγει ήχο από την ίδια την οθόνη, εναρμονίζοντας την εικόνα και τον ήχο για μια πιο ολοκληρωμένη, συναρπαστική εμπειρία surround ήχου υψηλής ποιότητας και τη λειτουργία TV Center Speaker Mode, είναι επίσης συμβατή με το Dolby Atmos®, τον πιο πρόσφατο φορμάτ ήχου.

Οι τηλεοράσεις της σειράς BRAVIA® MASTER διαθέτουν λειτουργία Calibrated Netflix, η οποία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών προγραμμάτων από το Netflix, όπως ακριβώς τα σχεδίασαν οι δημιουργοί. Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις αποτελούν μέρος του προγράμματος πιστοποίησης IMAX® Enhanced, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των μηχανικών της Sony μαζί με τους IMAX, DTS® και τους δημιουργούς περιεχομένου, ώστε να παραδώσουν πιστά το όραμα και την πρόθεση των δημιουργών.

Music Entertainment

Για να υποστηρίξει τη συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και της τεχνολογίας της Sony, η εταιρεία παρουσιάζει το 360 Reality Audio, μια νέα μουσική εμπειρία που δημιουργεί «ηχητικά πεδία» τα οποία κάνουν τους ακροατές να αισθάνονται σαν να είναι βυθισμένοι σε ήχο που έρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Αυτή η νέα εμπειρία φέρνει νέους τρόπους για να απολαμβάνετε μουσική, συνδυάζοντας την πλούσια ποιότητα ήχου που δημιουργείται από Hi-Res αρχεία και εξαιρετική λειτουργικότητα ήχου, όπως φαίνεται στην εξαιρετικά αναγνωρισμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony.

Το 360 Reality Audio καθίσταται δυνατό μέσω της object-based spatial τεχνολογίας ήχου. Μπορεί να προσθέσει απόσταση, γωνία και άλλες πληροφορίες θέσης σε μια πηγή ήχου, όπως φωνητικά, χορωδίες, όργανα κλπ., με σκοπό να παράγει ένα τρισδιάστατο ηχητικό πεδίο. Οι διαφορετικοί ήχοι και τα μουσικά στοιχεία μπορούν να προβάλλονται οπουδήποτε μέσα σε ένα χώρο 360 μοιρών γύρω από τον ακροατή. Αυτό δημιουργεί μια πλούσια και συναρπαστική μουσική εμπειρία που κάνει τον ακροατή να αισθάνεται σαν να βρίσκετε σε ζωντανή συναυλία. Συμβατό περιεχόμενο θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με σημαντικές δισκογραφικές εταιρείες και αναμένεται να διατεθεί μέσω υπηρεσιών διανομής μουσικής.

Το περίπτερο της Sony διαθέτει επίσης ένα σύστημα πολλαπλών ηχείων αποτελούμενο από 13 ηχεία και ένα demo που χρησιμοποιεί ακουστικά MDR-Z7M2. Θα παρουσιαστεί επίσης ένα πρωτότυπο ασύρματο σύστημα ηχείων που παρέχει εμπειρία 360 Reality Audio.

Η έκθεση περιλαμβάνει επίσης τα προϊόντα ήχου Hi-Res της σειράς Signature, τα οποία αξιοποιούν την προηγμένη τεχνολογία υψηλής ποιότητας ήχου της Sony, η οποία αναπτύσσεται εδώ και πολλά χρόνια και τα ασύρματα ακουστικά WH-1000XM3 που πρωτοπαρουσιάστηκαν το Φθινόπωρο, τα οποία διαθέτουν την πιο κορυφαία στην αγορά απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου.

Ανταποκρινόμενη στην καλλιτεχνική πρόθεση των φωτογράφων και δημιουργών κινηματογραφικών ταινιών, η Sony επιδεικνύει και τις Mirroless full-frame φωτογραφικές μηχανές, α9 και α7, οι οποίες επιτρέπουν νέες μορφές απεικόνισης και μια πλήρη σειρά ειδικά προσαρμοσμένων εναλλάξιμων φακών, συμπεριλαμβανομένης της σειράς G Master™, μαζί με επαγγελματικά φωτογραφικά έργα.
Επιπλέον, με ένα μόνο mount (E-mount), μπορείτε να καλύψετε μια ποικιλία φωτογραφικών μηχανών που κάνουν ακόμα και λήψη βίντεο, ενώ η Sony επεκτείνει επίσης τις σειρές προϊόντων που μπορούν να αξιοποιήσουν ένα πλούσιο φάσμα ειδικά προσαρμοσμένων φακών. Στην παρουσίαση θα βρίσκονται και η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή εναλλάξιμων φακών της σειράς α (συμβατή με τους φακούς E-mount που υποστηρίζουν τους αισθητήρες εικόνας πλήρους καρέ και APS-C), η βιντεοκάμερα μνήμης XDCAM™ και μια επαγγελματική κινηματογραφική μηχανή CINEAlta VENICE.

Η Sony επιδιώκει να βελτιώσει περαιτέρω τις δυνατότητες και τις λειτουργίες των πέντε θεμελιωδών στοιχείων μιας mirrorless κάμερας (φακός, ποιότητα εικόνας, ταχύτητα, διάρκεια ζωής μπαταρίας, συμπαγής και ελαφριά σχεδίαση). Στο περίπτερο, δημιουργήσαμε διάφορες demo γωνιές, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν και τις πέντε από αυτές τις βασικές αρχές και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία διαθέσιμη μόνο μέσω των φωτογραφικών μηχανών της σειράς α, η οποία περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ιδανικά για επαγγελματίες του κλάδου, όπως υψηλή ταχύτητα, υψηλή ανάλυση εικόνας, υψηλή απόδοση AF και λειτουργίες Eye AF. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να φωτογραφίζουν και να κινηματογραφούν χορούς και παραστάσεις στο ειδικό στούντιο στο περίπτερο.

PlayStation

Το PlayStation, η μεγαλύτερη «Κοινότητα Ενδιαφέροντος» της Sony, συνεχίζει να βασίζεται στη δύναμη του PlayStation®4 (PS4™), το οποίο πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων των 91,6 εκατομμυρίων τεμαχίων, παγκοσμίως και το PlayStation™ Network, το οποίο διαθέτει πάνω από 90 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τίτλους PS4, αλλά και εικονικής πραγματικότητας (VR), όπως το παιχνίδι δράσης Astro Bot: Rescue Mission στο PlayStation®VR, το σύστημα εικονικής πραγματικότητας που εμπλουτίζει την εμπειρία παιχνιδιού και ενισχύει περαιτέρω την ελκυστικότητα της πλατφόρμας PS4.
Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να διαγωνιστούν στις δύο δοκιμαστικές εκδόσεις του Gran Turismo Sport που είναι διαθέσιμες στο περίπτερο και να απολαύσουν διαφημιστικά βίντεο για τους PlayStation τίτλους σε ένα 16" ευρύ και 9" ψηλό σύστημα οθόνης Crystal LED, το οποίο προσφέρει εκπληκτική εμπειρία μεγάλης οθόνης 4K HDR.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, στο περίπτερο της Sony θα παρουσιαστεί, επίσης, ένα θεματικό βίντεο για το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης που θα επιτυγχάνεται μέσω των αισθητήρων εικόνας αυτοκινητοβιομηχανίας της Sony, καθώς και το ρομπότ «aibo», το οποίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2018.

 

Τελευταία Νέα