Έρχεται το 1ο «3on3 Madness Indoor Tournament»

Gazzetta team
Έρχεται το 1ο «3on3 Madness Indoor Tournament»

bet365

Ανοιχτή πρόσκληση για το “1ο 3on3 Madness Indoor Tournament” το οποίο θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου στις 19-20 Μαϊου 2018.

Το Τουρνουά είναι 3on3 FIBA endorsed και θα περιλαμβάνει 7 κατηγορίες από την ηλικία των 10 ετών μέχρι και τους βετεράνους (+40). Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν τους καλύτερους, να συνομιλήσουν και να παίξουν με εν ενεργεία παίκτες εθνικών κατηγοριών.

Στα έπαθλα των μεγάλων κατηγοριών ξεχωρίζουν οι 12 Premium συνδρομές στο Athlenda, την εφαρμογή ανάδειξης μπασκετικών ταλέντων του Λάζαρου Παπαδόπουλου καθώς και δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές θα γίνονται online από το site του Τουρνουά στο www.3on3madness.eu καθώς και στην γραμματεία του Ολυμπιακού Ακινήτου στο Γαλάτσι τις ημερές και ώρες που αναγράφονται στο site.

Οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Ακινήτου προσφέρουν ασφάλεια και άνεση τόσο στους αθλητές όσο και στους θεατές.

Οι υπεύθυνοι του Τουρνουά ευχαριστούν τον Δήμο Γαλατσίου για την παραχώρηση του κλειστού στο Γαλάτσι, τον χορηγό επικοινωνίας Gazzetta.gr, την Quince Electronics για την digital βοήθεια με τους ηλεκτρονικούς πίνακες και τα χρονόμετρα όπως επίσης και την εταιρία Internetplan για την κατασκευή και επιμέλεια του site της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα