ITB Berlin: Το 18-24 TRAVEL πάει Βερολίνο!

Gazzetta team
ITB Berlin: Το 18-24 TRAVEL πάει Βερολίνο!

bet365

Το 18-24 TRAVEL θα βρίσκεται στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου που ανοίγει τις πύλες της 7- 11 Μαρτίου και καλύπτει όλο τον τομέα του ταξιδιού από τους προορισμούς και τα ξενοδοχεία μέχρι τα συστήματα κρατήσεων

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στην WTM του Λονδίνου όπου πραγματοποιήθηκε μια σειρά σημαντικών συναντήσεων και νέων συνεργασιών, ήρθε η σειρά της ITB στο Βερολίνο.

Η ΙTB αποτελεί το ιδανικό μέρος για κάθε νέα τάση σχετικά με τον τουρισμό γι’ αυτό και οι άνθρωποι του 18-24 TRAVEL θεωρούν σημαντική την παρουσία τους εκεί έτσι ώστε να ενημερωθούν για κάθε νέα εξέλιξη σε τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες στον τουριστικό κλάδο.

Υπάρχουν ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις με τους μεγαλύτερους wholesalers του κόσμου και με ITs αεροπορικών εταιριών.

Στόχος είναι πολύ σύντομα να καταφέρουν να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή τουριστική αγορά με τη δημιουργία μιας ακόμη πιο εξελιγμένης πλατφόρμας ώστε να είναι πανευρωπαϊκή σε επίπεδο πωλήσεων και παγκόσμια σε επίπεδο προϊόντων.

Στην ΙΤΒ το 18-24 TRAVEL θα εκπροσωπήσουν ο General Manager Δημήτρης Γραμμένος, οι Web Developer, Γιώργος Παγωνούδης και Ιγνατης Δράκουλας, η Administration Manager Χριστίνα Σβολιαντοπουλου και η HR Manager Χριστίνα Τσαπέκου.

 

Τελευταία Νέα