Αυτό είναι το μέλλον της τηλεόρασης!

Gazzetta team
Αυτό είναι το μέλλον της τηλεόρασης!

bet365

Mια οθόνη τεχνολογίας OLED είναι μονόδρομος για να μπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές και τις γκολάρες της ομάδας σου όπως πρέπει.

Η εποχή του ίντερνετ και των gadgets μπορεί να καλπάζει ολοένα και με πιο γοργούς ρυθμούς, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η μαγεία, η άνεση και η ευχαρίστηση που σου προσφέρει η τηλεόραση δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Θες να καθίσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να χαρείς τις γκολάρες του Champions League, να «λιώσεις» με τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές σειρές, να δεις την οθόνη να ζωντανεύει και να σε τρομάζει κυριολεκτικά σε ένα θρίλερ, να απολαύσεις ένα ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ που θα σε μεταφέρει σε πολύχρωμους εξωτικούς προορισμούς.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει την ίδια αίσθηση, αν αντί για HDR και 4Κ ανάλυση έχεις μπροστά σου ακόμα και την πιο τέλεια οθόνη υπολογιστή. Δικαίως θα αναρωτηθείς τι είναι HDR και 4Κ, αλλά αναγκαστικά θα μάθεις. Γιατί;

Επειδή αυτό είναι το μέλλον της τηλεόρασης.

Και για να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί:

HDR σημαίνει High Dynamic Range και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα των τελευταίων ετών, καθώς έχει ως αποτέλεσμα την πραγματικά ποιοτική και ρεαλιστική τηλεοπτική εικόνα: δηλαδή αληθινά χρώματα (τέλος στις «ξεπλυμένες» εικόνες, αφού τα χρώματα αποδίδονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα), καλύτερο εύρος αντίθεσης (έτσι, για παράδειγμα, μπορείς άνετα να διακρίνεις ένα γκρι παντελόνι από ένα μαύρο) και φωτεινούς τόνους τέτοιους ώστε να μπορείς, για παράδειγμα, να δεις πεντακάθαρα τη λάμψη του ήλιου πάνω σ’ ένα αυτοκίνητο.

ανάλυση σημαίνει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με μια τηλεόραση HD για μια πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία θέασης.

Δηλαδή, για να το κάνουμε πιο λιανά, σκέψου ότι όταν θα βλέπεις Game of Thrones ή Walking Dead θα μπορείς να διακρίνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στο φόρεμα της Σέρσεϊ Λάνιστερ ή το χρώμα των χειλιών των ζόμπι που ξεπροβάλλουν στην οθόνη διψασμένα για τροφή. Ή σκέψου πως όταν θα βλέπεις μια ματσάρα της Euroleague ή του Champions League, θα έχεις τόσο καθαρή οθόνη σαν να είσαι στο γήπεδο, πράγμα που σημαίνει πως αυτομάτως θα πορώνεσαι ακόμα περισσότερο με κάθε φάση.

Τώρα που ξέρεις τι είναι HDR και 4Κ ανάλυση πρέπει να μάθεις και πού μπορείς να τα απολαύσεις. Και μην πεις αμέσως «α, τέλεια, θα τα βάλω στην τηλεορασάρα μου στο σαλόνι» γιατί δεν ταιριάζουν σε οποιαδήποτε τηλεόραση!

Η τεχνολογία του μέλλοντος δεν μπορεί να θέλει τίποτα λιγότερο από τη συσκευή του μέλλοντος για να «ξεδιπλώσει» όλο της το μεγαλείο. Ξέρεις πολύ καλά ότι η επιλογή της σωστής τηλεόρασης δεν είναι κάτι απλό γιατί θέλεις να αγοράσεις κάτι που θα σε κάνει να... βουλιάζεις στον καναπέ, να... βυθίζεσαι στην οθόνη και να ακούς... καμπάνα, ακόμα και αν μένεις κοντά στην Κηφισίας σε ώρα αιχμής και με συνεργεία του δήμου να κάνουν έργα.

Για αυτό ακριβώς και μια τηλεόραση τεχνολογίας OLED είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Και εξηγούμαστε:

Πρώτο και κυριότερο πλεονέκτημα των οθονών LG OLED είναι ότι μπορούν να αναπαράγουν απόλυτο μαύρο χρώμα, κάνοντας τα φωτεινά χρώματα του HDR ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Δεύτερον, οι OLED τηλεοράσεις είναι σε θέση να καταστήσουν το απαιτούμενο φάσμα φωτός HDR σε χαμηλότερη μέγιστη φωτεινότητα, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική και πιο άνετη εμπειρία θέασης.

Και τέλος, οι HDR OLED τηλεοράσεις σου επιτρέπουν να παρακολουθήσεις περιεχόμενο HDR και μέσω streaming, αλλά και από εξωτερικές πηγές

Και δεδομένου ότι όλα (μα όλα!) τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ και οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί παραγωγοί παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερες ταινίες και σειρές σε HDR…

Τι; Ακόμα κάθεσαι; Πήγαινε να δεις μια LG OLED TV με HDR από κοντά! Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει!

 

Τελευταία Νέα