Ισοφάρισε το Ελληνικό, έμεινε ο Κρόνος
Η Λύμουρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα (49-49), το Ελληνικό δεν κατάφερε να πετύχει καλάθι στον χρόνο που απέμενε κι έτσι το παιχνίδι πήγε στο έξτρα πεντάλεπτο.
Εκεί η Σταμάτη ήταν εύστοχη από τη γραμμή των βολών και «σφράγισε» τη νίκη.
Η σειρά πλέον είναι στο 2-2 και το Σάββατο (13/04, 4μ.μ.) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου αυτή την φορά στην έδρα του Αθηναϊκού.
Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου νίκησε τον Αστέρα Εξαρχείων (49-73) και κέρδισε την παραμονή του (3-1), για τον αγώνα των playout.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 61-58 (κ.α. 49-49)
Τα δεκάλεπτα: 22-12, 34-27, 45-37, 49-49
Ελληνικό (Καπογιάννη): Αξιοπούλου 4, Σταματή 12(1), Ευμορφοπούλου 2, Μπαλτά 4, Χαλιβέρα 7, Μπρόκ 18, Μπακάλη, Μπόνη 14 (4), Σπαθάρη
Αθηναϊκός (Λειβάδης): Λύμουρα 12 (1), Σπαθάρου 3 (1), Καζαντζίδου, Κασάπογλου, Ζότοβα 7, Κεχαγιά 10, Χαλικιά 2, Κοσμά 18, Ισκίογλου, Κυριακοπούλου 6
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
