Σημαντικά παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη και Καβάλα

Φάνης Παναγιώτου
Σημαντικά παιχνίδια σε Νέα Σμύρνη και Καβάλα

bet365

Οι «αιώνιοι» δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα χθες (19/4) κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ωστόσο σήμερα σε Νέα Σμύρνη και Καβάλα συνεχίζονται τα playoffs με δύο σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Να τελειώσει τη σειρά στην έδρα του έχει την ευκαιρία στις 19:00 (ΝΕΤ) o Πανιώνιος που έκανε το break στην έδρα του Ρεθύμνου και σήμερα (20/4) θέλει να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τα ημιτελικά. Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει ξανά στους Γιάνκοβιτς και Μπατή, με το σημαντικότερο πρόβλημα όμως να είναι εξωαγωνιστικό, αφού οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο, εκτίοντας την πρώτη από τις δύο ποινές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Προβλήματα τραυματισμών και για τον Στέργιο Κουφό, καθώς το Ρέθυμνο θα παίξει χωρίς τους Κατσαρέ και Κούμουλο.

Παράταση θέλει να πάρει η Καβάλα, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, που θα υποδεχτεί στις 17:00 τον Κολοσσό με σκοπό το 1-1 μετά την ήττα στη Ρόδο. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι δύο ομάδες με την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά να θέλει να γίνει από σήμερα (20/4) το 2-0 και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Τα playoffs θα συνεχιστούν αύριο (21/4) με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα