Γύρισε το χρόνο στο 1992 ο «Ζοτς» (vid)

Γύρισε το χρόνο στο 1992 ο «Ζοτς» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Γύρισε το χρόνο στο 1992 ο «Ζοτς» (vid)

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την 20ή επέτειο της Παρτιζάν απ' το Πρωτάθλημα Ευρώπης του 1992 και τόνισε πως δεν περίμενε τόση χαρά στην... rookie χρονιά του στους πάγκους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στα σέρβικα Μέσα για...

..το νικητήριο τρίποντου του Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Γιοφρέσα σκόραρε ένα πολύ μεγάλο καλάθι. Στη συνέχεια ο Σάσα Τζόρτζεβιτς διέσχισε όλο το παρκέ και σούταρα από κάθε άποψη το σχεδόν τέλειο σουτ. Από άποψης σωματικής θέσης, πώς έφυγε η μπάλα απ' τα χέρια, από κάθε άποψη. Ήταν συχνά δουλεμένο στην προπόνηση. Ο κάθε παίκτης ονειρεύεται με μία τέτοια απόφαση να χαρίσει στην ομάδα του ένα τρόπαιο, ευστόχησε και το άξιζε πλήρως.

...τις σκέψεις του όταν η μπάλα μπήκε στο καλάθι: «Τότε σκέφτηκα "ή τώρα ή ποτέ!". Ως πρωτάρης στους πάγκους δεν περίμενα τέτοια χαρά. Ωστόσο, θυμάμαι τον αείμνηστο Άτσα Νίκολιτς να μου λέει "Θέλετε και θέλω περισσότερους τίτλους κι είμαι σίγουρος πως θα έρθουν". Είχε δίκιο, όπως σε ό,τι μου είπε».

...τα όσα τους χάρισε το σουτ αυτό: «Είμαι σίγουρος πως οι ζωές μας άλλαξαν έπειτα αυτό το σουτ, αλλά υπήρχε άγχος, αφού μπήκε στο τέλος».

...τη συνύπαρξη των δύο Σάσα, Τζόρτζεβιτς και Ντανίλοβιτς: «Γνώριζε πως λόγω του χαρακτήρα τους δεν έπρεπε να τους πιέσω κι ήμουν σίγουρος πως ήταν θέμα χρόνου να αναπτύξουν τη σχέση τους. Στο παρκέ δεν ήταν εμφανές πως είχαν κόντρα. Όταν ήταν στο παρκέ, αμφότεροι την άφηναν πίσω τους».

...την πρόσκληση της Παρτιζάν να παρεβρεθεί στους εορτασμούς της 20ής επετείου: «Σίγουρα θα είμαι εκεί, είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω και πάλι αγαπημένα πρόσωπα. Μερικά δυστυχώς δεν υπάρχουν πια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα