Ρεπό... στην προπόνηση ο Διαμαντίδης

Ρεπό... στην προπόνηση ο Διαμαντίδης

Γιάννης Ράμμας
Ρεπό... στην προπόνηση ο Διαμαντίδης

bet365

Μέχρι τώρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης κι όχι μόνο περνούσε σχεδόν κάθε ρεπό του στο Ο.Α.Κ.Α., αυτή τη φορά έκανε ρεπό στην προπόνηση, αφού η αναμέτρηση απέναντι στο Περιστέρι (24/3, 17:00/Ε.Τ.1) αποτελεί ευκαιρία για ξεκούραση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει γράψει αρκετά λεπτά συμμετοχής και χιλιόμετρα στο παρκέ, όχι μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην Α1. Δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσει αναλόγως κι απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων για την 21η αγωνιστική, δράττοντας την ευκαιρία για λίγες ανάσες.

Έχοντας μπροστά το ταξίδι στη Γερμανία για την προτελευταία στροφή του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μπάμπεργκ (28/3, 21:45, novasports 3), η συγκεκριμένη απουσία του μόνο οφέλη μπορεί να έχει.

Πέραν αυτού, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει τους υπόλοιπους παίκτες τους στη διάθεσή του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα