Κέρδη στην ήττα ο Καλαφατάκης

Κέρδη στην ήττα ο Καλαφατάκης

Γιάννης Ράμμας
Κέρδη στην ήττα ο Καλαφατάκης

bet365

Ο Ίκαρος Καλλιθέας άφησε το παρκέ του Ο.Α.Κ.Α. με -25 πόντους (97-72), παρόλα αυτά η ήττα απ' τον Παναθηναϊκό κρίθηκε άκρως διδαχτική απ' τον Γιώργο Καλαφάτακη, ο οποίος ανέλαβε προ ημερών.

«Αρχικά να δώσω "συγχαρητήρια" στον κόουτς για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για εμάς. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είμαι μία βδομάδα μόνο στην ομάδα. Ήθελα να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών γιατί υπάρχει το ταλέντο κι έχουν πολύ μπάσκετ να δώσουμε στη συνέχεια της Α1. Ευτυχώς αυτό το πήραμε σήμερα. Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής και τεχνικής ανάλυσης λόγω της διαφοράς. Είχαμε κάποιες ελλείψεις, θα τους έχουμε στα μέσα εβδομάδος. Θα συγκεντρωθούμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και καλή συνέχεια» είπε στη συνέντευξη ο προπονητής της ομάδος της Καλλιθέας.

Aπ' την πλευρά του, ο Moυχάμαντ Φαγέ σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε, επειδή τους νικήσαμε στον πρώτο γύρο. Ήταν πιο δύσκολα αυτή τη φορά. Ήταν καλύτεροι, πήραν το προβάδισμα και τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα