Ίδια απόδοση, χωρίς λάθη θέλει ο Αγγέλου

Ίδια απόδοση, χωρίς λάθη θέλει ο Αγγέλου

Gazzetta team
Ίδια απόδοση, χωρίς λάθη θέλει ο Αγγέλου

bet365

Να παίξει ο Άρης όπως κόντρα στον Ηλυσιακό ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος μίλησε για το ματς με τον Πανελευσινιακό που ακολουθεί.

«Η αρκετά καλή αγωνιστική συμπεριφορά της Ελευσίνας στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Πανιώνιο και Ίκαρο σε σχέση με τη βαθμολογική της θέση, απαιτεί από εμάς αγωνιστικά στάνταρ παρόμοια με αυτά στο παιχνίδι μας με τον Ηλυσιακό. Επίσης, δε θα πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη από την πλευρά μας. Περιμένουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Αγγέλου για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Για να προσθέσει στη συνέχεια ο Σωτήρης Καραποστόλου πως:
«Έχουμε μπροστά μας έναν εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό, του οποίου η βαθμολογική θέση δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια του. Έχει προηγηθεί μια διακοπή και αυτό που απαιτείται από εμάς για να έρθει η νίκη, είναι απόλυτη συγκέντρωση και μαχητικότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα