Φιλικά το Περιστέρι ο Ίκαρος

Gazzetta team
Φιλικά το Περιστέρι ο Ίκαρος

bet365

Ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Περιστερίου με 89-51, όπου διεξήχθη στο κλειστό της Γλυφάδας


Το Περιστέρι αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Αλέκο Πέτρουλα, που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής (2/12, 5μ.μ.) με τον Παναθηναϊκό.

Οι Δημήτρης Πρίφτης και Τζίμης Κουστένης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους, με τον τεχνικό του Περιστερίου να δηλώνει στο επίσημο site της ομάδας: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ και μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις καθημερινές προπονήσεις.

Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, πλην του Αλέκου, και βγάλαμε κάποια σημαντικά συμπεράσματα. Από αύριο συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου περιμένουμε να δούμε ένα γεμάτο “Ανδρέας Παπανδρέου”»

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 44-25, 69-42, 89-51
'Ικαρος Καλλιθέας (Πρίφτης): Κυρίτσης 15 (3), Ούαιατ 11, Αγαδάκος 8, Γιαννακίδης 6 (2), Γκίμπσον 6, Σίμτσακ 7, Φαγιέ 5, Λαρεντζάκης 5, Βρκιτς 20, Στρναντ 3, Χανιάς 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα