«Οι Εσπερίδες διατηρούν την αυτονομία τους»

Gazzetta team
«Οι Εσπερίδες διατηρούν την αυτονομία τους»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που επικρατεί με τις Εσπερίδες, τον Ίκαρο και τον δήμο Καλλιθέας εξέδωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας εξέδωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ιστορική ομάδα των ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ από την περσινή σεζόν έχει μετονομαστεί σε Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, γεγονός που έχει προκαλέσει πλήθος αποριών και συζητήσεων.

Για μας, η απάντηση είναι μία και μοναδική και απευθύνεται σε όλους τους φίλους του Μπάσκετ, του Αθλητισμού και της Καλλιθέας.

Οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ είναι η ζωντανή ιστορία του ελληνικού γυναικείου Μπάσκετ, με πολλά συνεχή πανελλήνια πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά και διακρίσεις στην ευρωπαϊκή πορεία της και με μεγάλο έργο στις Υποδομές.

Όπως όλες οι μεγάλες ομάδες, οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, κάτω από τα τεράστια οικονομικά βάρη, βρέθηκαν στο χείλος της καταστροφής. Ουδεμία, όμως, βοήθεια δόθηκε από οποιονδήποτε. Παράγοντες, Δήμος, «φίλοι» της ομάδας, έμειναν όλοι αδρανείς τη στιγμή που έβλεπαν μια ιστορική ομάδα να διαλύεται…

Ο μόνος που προσέτρεξε για να τις στηρίξει ήταν η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Ο σύλλογός μας, σεβόμενος την ιστορία της ομάδας και την προσφορά της στο αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης, κινητοποιήθηκε άμεσα και κατάφερε να διασώσει από την καταστροφή μία ομάδα που αποτελεί σύμβολο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για το Γυναικείο Μπάσκετ.

Ο ΙΚΑΡΟΣ βοήθησε στην οικονομική εξυγίανση, την επικοινωνιακή πολιτική και τη διοικητική αναδιάρθρωση, χωρίς να περιμένει το παραμικρό όφελος. Προσέφερε τα μέγιστα, όσον αφορά τα οικονομικά, τη λειτουργία και οργάνωση της ομάδας, χωρίς να έχει την παραμικρή διοικητική ανάμειξη.

Οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ εξακολουθούν να διατηρούν πάντα την απόλυτη αυτονομία τους.

Να είστε βέβαιοι ότι ο ΙΚΑΡΟΣ είναι πρόθυμος να βοηθήσει όλες τις ομάδες της πόλης που θα προστρέξουν προς αυτόν και οι οποίες θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν και να δουλεύουν με συνέπεια και σοβαρότητα.

Εν κατακλείδι, πιστεύουμε ότι ο Δήμος Καλλιθέας θα εκτιμήσει τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του ΙΚΑΡΟΥ για τη σωτηρία της ιστορικής αυτής ομάδας και ότι θα στηρίξει κάθε κίνηση που έχει σκοπό την ενδυνάμωση και εξυγίανση του Τοπικού Αθλητισμού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα