Μένει ο «Γκέτσε», αναμονή για Ντόρσεϊ

Μένει ο «Γκέτσε», αναμονή για Ντόρσεϊ

Gazzetta team
Μένει ο «Γκέτσε», αναμονή για Ντόρσεϊ
Ο Ολυμπιακός για την ώρα δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφές, καθώς προτεραιότητα αποτελούν οι ανανεώσεις, με σκοπό να διατηρηθεί ο περσινός πετυχημένος κορμός. Σειρά μετά τους Πρίντεζη, Λο, Σλούκα παίρνουν οι Χάινς, Γκετσεβίτσιους.

Μετά τις ανανεώσεις με Λο, Σλούκα αλλά και την συμφωνία με τον Γιώργο Πρίντεζη, σειρά στον Ολυμπιακό παίρνουν οι υποθέσεις των Χάινς, Γκετσεβίτσιους, Κέσελ, Άντιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να λύσουν την συνεργασία τους μέχρι τις 15 Ιουλίου με όποιον από τους παραπάνω επιθυμεί, κάτι που πιθανότατα θα γίνει με τον Μάρκο Κέσελ.

Αντίθετα σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παραμονή στον Πειραιά του Κάιλ Χάινς, όπως και αυτή του Μαρτύνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός αποτελεί αξιόπιστη λύση για το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης πήραν την απόφαση να διατηρήσουν τον «Γκέτσε» στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ, υπάρχει αναμονή από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει να αναζητά ένα καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο ίδιος ο παίκτης δεν αποκλείεται να βρεθεί τις επόμενες στην Ελλάδα για να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με την παραμονή του ή όχι στους «ερυθρόλευκους»

Με Παππά στο πλευρό του ο Μπαρτζώκας.

Στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Μίλαν Τόμιτς, με τον Χρήστο Παππά να αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο που θα καθίσει δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Παππάς έχει δουλέψει και στο παρελθόν στους «ερυθρόλευκους», ενώ ήταν μαζί με τον νέο τεχνικού του Ολυμπιακού στον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να γνωρίζονται αρκετά καλά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα