Μαζί με διοίκηση και κόσμο ο Αλεξανδρής

Μαζί με διοίκηση και κόσμο ο Αλεξανδρής

Γιάννης Ράμμας
Μαζί με διοίκηση και κόσμο ο Αλεξανδρής

bet365

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανανέωσε με τον Άρη μέχρι το 2014 και τόνισε πως με μία σωστή συνεργασία με τη διοίκηση και με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να εκπληρώσει το πλάνο του.

«Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν μεγάλη επιθυμία μου να παραμείνω στον Άρη. Πιστεύω πως θα έχουμε μία σωστή συνεργασία με τη διοίκηση του Άρη και με τη στήριξη του κόσμου θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή, που είναι ο στόχος μας. Ενωμένοι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα νέο ξεκίνημα. Στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να τους έχουμε όλους στο πλευρό μας, τους διοικούντες, τους οργανωμένους φιλάθλους, τους απλούς, τους επώνυμους Αρειανούς, αλλά και τους ανώνυμους» είπε στο pressaris.gr ο «Τίγρης», πριν αναφερθεί και στη δημιουργία του Aris Golden Club:

«Το Aris Golden Club δείχνει τον δρόμο σε όλους. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα που μπορεί να παρέχει τα εχέγγυα για την ευημερία της ομάδος. Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω απ' την πλευρά μου είναι πως θα κάνω τα πάντα προκειμένου ο Άρης να φτάσει εκεί που αρμόζει στην τεράστια ιστορία και την παράδοση του: Στην κορυφή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα