Έβγαλε το καπέλο στον Πατ ο «Ζοτς»

Γιάννης Ράμμας
Έβγαλε το καπέλο στον Πατ ο «Ζοτς»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τα εύσημα στον Πατ Καλάθη που με τη σειρά του πιστεύει πως η εύκολη νίκη ήρθε από την καλή κυκλοφορία της μπαλάς.

Ο «Ζοτς» δε θέλησε να πει πολλά για τη δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού: « Δεν υπάρχουν πολλά να πω για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάμε, τώρα, για τον επόμενο αγώνα κι έχουμε την εμπειρία για το τι θα συναντήσουμε στη Ρόδο, από τη μεταξύ μας αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η σειρά είναι στο 2-0, τίποτα δεν έχει τελειώσει, θέλουμε ακόμα μία νίκη. Μερικά λεπτά προσπάθησαν να μας παίξουν ζώνη, που ήταν και η λογική επιλογή γι' αυτούς. Αγωνιστήκαμε πολύ σοβαρά από την αρχή έως το τέλος, και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε σήμερα ο Πατ Καλάθης ήταν εξαιρετικός».

Καλάθης: «Το καλύτερο στη Ρόδο»

Ο Πατ Καλάθης (12π., 6ριμπ.) με τη σειρά του ανέφερε πως: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν από την αρχή έτοιμοι, ενώ είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που ήταν το «κλειδί» της νίκης μας. Τώρα, έχουμε τουλάχιστον ακόμα ένα παιχνίδι, στη Ρόδο. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο, κάνοντας το καλύτερο για να κερδίσουμε», αρκέστηκε να τονίσει ο ίδιος μετά το τέλος του ματς.

 

Τελευταία Νέα