Netflix VS Apple: Τρελά λεφτά για να πάει η νέα ταινία James Bond κατευθείαν στο streaming! (vid)

Gazzetta team
Netflix VS Apple: Τρελά λεφτά για να πάει η νέα ταινία James Bond κατευθείαν στο streaming! (vid)
Η MGM σκέφτεται να «δώσει» τη νέα ταινία James Bond κατευθείαν στο streaming, ζητώντας ένα αδιανόητο ποσό, με το Netflix και την Apple να έχουν μπει παρ' όλα αυτά «στο κόλπο» και να... κονταροχτυπιούνται!

Είναι πολλά τα λεφτά... Bond. James Bond!

Η MGM είδε και απόειδε με τις συνεχείς αναβολές του «νέου» 007 και προκειμένου να σταματήσει να χάνει χρήματα (ήδη η «χασούρα» από τις αναβολές ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια), είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να «δώσει» κατευθείαν την ταινία ''No Time to Die'' στο streaming!

Η είδηση, παρ' όλα αυτά, δεν είναι αυτή. Όλα τα μεγάλα στούντιο βρίσκονται, πλέον, μπροστά στο ίδιο δίλημμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και κανένα δεν θέλει να την «πάθει» όπως το Tenet, για παράδειγμα, που προβλήθηκε στους κινηματογράφους και «πάτωσε» εισπρακτικά.

Η είδηση, σύμφωνα με το έγκυρο Variety, είναι πως η MGM ζητάει το αστρονομικό ποσό των 600 εκατομμυρίων δολαρίων! Οι μοναδικές εταιρείες, φυσικά, που μπορούν να ανταποκριθούν είναι το Netflix και η Apple, και έχουν ήδη, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, μπει στο παιχνίδι!

Για να προχωρήσει μια τέτοια συμφωνία, βέβαια, θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι συνεργάτες της MGM, όπως η Universal, που έχει τη διανομή για τις χώρες πλην Αμερικής, αλλά και οι εμπορικοί συνεργάτες, όπως η Land Rover, τα ρολόγια Omega, αλλά και η Heineken.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να «δοθεί» η ταινία μόνο για την Αμερική και η προβολή στις υπόλοιπες χώρες να γίνει κανονικά, στο σινεμά, όταν και όποτε...

Η ταινία του James Bond ήταν η πρώτη που αναβλήθηκε τον Μάρτιο που μας πέρασε, ενώ πήρε ξανά μετάθεση πριν από μερικές εβδομάδες για τον Απρίλιο του 2021.

Θα είναι, θυμίζουμε, η τελευταία ταινία του James Bond με τον Daniel Craig στον ομώνυμο ρόλο και το μπάτζετ της έφτασε τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ