Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έκανε μία πρώτη προσέγγιση για Ιωαννίδη η Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τους Άγγλους

«Έκανε μία πρώτη προσέγγιση στον Παναθηναϊκό για Ιωαννίδη η Γουέστ Χαμ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία, η Γουέστ Χαμ έχει ψηλά στην λίστα της τον Φώτη Ιωαννίδη για τον οποίο έκανε μία πρώτη προσέγγιση.

Το «FootballInsider» αποκάλυψε πως η Γουέστ Χαμ έκανε μία πρώτη... ψαχτική για την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, τον οποίο έχει πολύ ψηλά στην λίστα της για το καλοκαίρι.

Τα «σφυριά» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού για το καλοκαίρι και ο 24χρονος Έλληνας φορ είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει έχοντας εντυπωσιάσει και τους σκάουτς που έχει στείλει η ομάδα να τον παρακολουθήσουν.

Ο επιθετικός των «πρασίνων» κάνει σεζόν καριέρας με 21 γκολ και οκτώ ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και προφανώς η απόδοσή του αυτή εκτινάσσει και την τιμή του.

Οι Άγγλοι πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα ενδιαφερόντουσαν να κάνουν ένα deal κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα