Η πρώτη φετινή γιορτή του Karting! (pics)

Gazzetta team
Η πρώτη φετινή γιορτή του Karting! (pics)
Με 40 συμμετέχοντες σε πέντε κατηγορίες διεξήχθη η πρεμιέρα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting στην πίστα των Μεγάρων.

Μόνο αισιοδοξία για το μέλλον προσέφεραν οι νεαροί συμμετέχοντες στην κατηγορία Mini του πρώτου φετινού αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting. Συμμετέχοντες ηλικίας από 8 έως 10 ετών που συνέθεσαν την πολυπληθέστερη κατηγορία αυτού του πρώτου αγώνα για φέτος, ανάμεσα στις 5 που περιλάμβανε ο αγώνας.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν τα σωματεία Α.Λ.Α. και «Artemis Auto Club» στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και ήταν μια αρμόζουσα πρεμιέρα σε ατμόσφαιρα γιορτής. Στον τελικό της κατηγορίας των μικρών εκείνος που αναδείχθηκε νικητής ήταν ο Γιώργος Καφαντάρης που επικράτησε έτσι και στην γενική της Mini αλλά και στην Mini B. Για την πρώτη πίσω του βρέθηκαν οι δύο μεγαλύτεροί του Αλέξανδρος Παπαυεθυμίου και Μάριος Αγγελόπουλος, ενώ για την Mini B το βάθρο συμπλήρωσαν οι Βασίλης Αποστολίδης και Χρήστος Χατζής.

Στην Junior νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κομνηνός, εμπρός από τους Ανδρέα Σπανό και στέλιο Πετρίση, ενώ στην Senior, μια βαθμίδα πιο πάνω όσον αφορά την εμπειρία και την ηλικία, νικητής ήταν ο Στράτος Γαλανόπουλος με τους Αλέξανδρο Ντάρσυ και Ανδρέα Βαρσαμή να ακολουθούν.

Στην KZ2 o Φώτης Σωτηρόπουλος σημείωσε την pole position και πήρε και την νίκη, εμπρός από τους Γιώργο Μακρόπουλο και Ραφαήλ Πίτση, ενώ τέλος στην Club η νίκη πήγε στον Περικλή Παΐζη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη της Άννας Μαρίας Φλώρου που ήταν ταχύτερη στον πρώτο τελικό. Έτσι πήρε την νίκη και άφησε πίσω του τον Βασίλη Κακουλίδη

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!