Τα Top-5 αυτοκίνητα που οδήγησε ο Τζέρεμι Κλάρκσον το 2018! (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Τα Top-5 αυτοκίνητα που οδήγησε ο Τζέρεμι Κλάρκσον το 2018! (pics)
Ο Βρετανός δημοσιογράφος δοκίμασε για λογαριασμό των «Sunday Times» 28 νέα μοντέλα και επέλεξε τα 5 κορυφαία εξ αυτών.

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποτελεί πιθανόν τον πιο αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο αυτοκινήτου στον κόσμο, ο οποίος είναι γνωστός για τις «αιρετικές» απόψεις του και για το φλεγματικό (στα όρια του «προκλητικού») χιούμορ του. Ωστόσο οι απανταχού φίλοι του αυτοκινήτου θεωρούν τη γνώμη του βαρύνουσας σημασίας, πόσο μάλλον όταν την κατά-γράφει σε μια έγκυρη εφημερίδα όπως οι «Sunday Times».

Για λογαριασμό της γνωστής Κυριακάτικης εφημερίδας, ο Κλάρκσον οδήγησε μέσα στο 2018, 28 νέα μοντέλα, από τα οποία επέλεξε τα πέντε κορυφαία κατά την -όχι και τόσο- ταπεινή άποψη του. Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό το άτυπο Top-5 του Βρετανού πρώην παρουσιαστή του «Top Gear», περιλαμβάνει ορισμένα εξωτικά και σχεδόν απλησίαστα μοντέλα. Ας τα δούμε, παρέα με χαρακτηριστικές ατάκες του για καθένα από αυτά:

1. Lamborghini Huracan Performante

«Πολλές φορές σκέφτομαι ότι την διοίκηση της Lamborghini θα μπορούσαν άνετα να την έχουν αναλάβει ένα μάτσο 10χρονα... Ναι είναι προφανές ότι στις μέρες μας ανήκει σε γερμανικά χέρια, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι χωρίς την παρουσία της Audi στην κεφαλή της εταιρείας, η Huracan πιθανόν να διέθετε μέχρι και… διαστημικά λέιζερ στην οροφή της!».

2. Porsche 911 GT2 RS

«Η GT2 RS είναι το ιδανικό σπορ αυτοκίνητο. Και αυτό το λέει κάποιος, ο οποίος ουδέποτε υπήρξε φαν της Porsche».

3. Alpina B5

«Πραγματικά η Alpina B5 είναι τόσο κοντά στην τελειότητα, όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι».

4. Aston Martin Vantage

«Όταν αναφερόμαστε σε απόλυτη οδηγική απόλαυση, η Aston Martin Vantage είναι στο ίδιο επίπεδο με την Porsche 911».

5. Bentley Continental GT

«Η Bentley Continental GT αποτελεί την επιτομή του στιλάτου premium μοντέλου, όπως η σωστή διακόσμηση σε κάθε… λαχταριστό γλυκό που σέβεται τον εαυτό του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!