H BMW M2 φοράει τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας! (pics & vid)

Δημήτρης Γράτσος
H BMW M2 φοράει τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας! (pics & vid)
Ένας δυνατός σύμμαχος στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Γιόακιμ Λεβ, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Μπορεί η Εθνική Γερμανίας να βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός από την επόμενη φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως το γκολ του Τόνι Κρος στο 95' κόντρα στη Σουηδία, έδωσε την ευκαιρία στη «Nationalmannschaft» να ελπίζει ότι θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, τον οποίο κατέχει από το 2014.
Σε αυτή τους την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές του Γιόακιμ Λεβ, έχουν ως σύμμαχο τους μια νέα συλλεκτική έκδοση της BMW M2 Competition, η οποία είναι βαμμένη στα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας και φυσικά διαθέτει όλα τα «καλούδια» από το πλήρες εξοπλιστικό πακέτο M Performance. Το ανθρακόνημα κυριαρχεί κατά μήκος του αμαξώματος του γερμανικού μοντέλου, ενώ η ίδια εικόνα επικρατεί και στο εσωτερικό της με το δέρμα να κλέβει την παράσταση.
Στην «καρδιά» της M2 Competition χτυπάει ο γνωστός 3λιτρος διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, απόδοσης 410 ίππων και 550 Nm ροπής για την περίσταση. Παράλληλα, για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται σχεδόν 4 δευτερόλεπτα, σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT. Σε ότι αφορά στην τελική της ταχύτητα, περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, ωστόσο στο προαιρετικό Μ Driver’s Package αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!