Η KIA μας προετοιμάζει για το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Η KIA μας προετοιμάζει για το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο!
Μερικές... σκοτεινές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τη δυναμική σιλουέτα του νέου EV6, ενός ηλεκτρικού μοντέλου που θα πρωταγωνιστήσει στην γκάμα της εταιρείας στα επόμενα χρόνια.

Τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι πλέον πάρα πολύ σημαντικά για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Τα χρήματα που επενδύονται σε αυτά είναι συνεχώς περισσότερα και η KIA ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ακόμη ένα τέτοιο. Ακόμη οι πληροφορίες που υπάρχουν για το μοντέλο είναι ελάχιστες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι μιλάμε για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο και ότι θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα E-GMP της μάρκας για τα μοντέλα με μπαταρίες.

Οι φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα η μάρκα δεν αποκαλύπτουν πολλά, παρά μόνο τις γραμμές του επερχόμενου μοντέλου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της φίρμας, θα ενσωματώνει μια εντελώς νέα σχεδιαστική προσέγγιση η οποία σταδιακά θα εφαρμοστεί και στην υπόλοιπη γκάμα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για την KIA και τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη του.

Παράλληλα θα εισάγει και μια νέα μέθοδο ονομασίας των ηλεκτρικών μοντέλων τους. Το EV6 έχει ένα ξεκάθαρο, απλό όνομα που αμέσως σου δίνει να καταλάβεις για τι μοντέλο μιλάμε. Ο στόχος τους ήταν οι καταναλωτές να γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μόνο και μόνο διαβάζοντας το όνομά του. Όπως είπαμε ήδη, η KIA δεν αποκαλύπτει άλλες λεπτομέρειες για το νέο της ηλεκτρικό. Το... καλό είναι ότι ανακοίνωσαν πως η αποκάλυψή του θα γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2021, οπότε σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!