Ο Έλον Μασκ βλέπει τη μετοχή της Tesla να ανεβαίνει

Gazzetta team
Ο Έλον Μασκ βλέπει τη μετοχή της Tesla να ανεβαίνει
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Έλον Μασκ, η Tesla σε πέντε χρόνια από σήμερα θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και η μετοχή της θα γίνει ακόμη πιο ακριβή από ότι σήμερα.

Αντικρουόμενα μηνύματα έστειλε ο CEO της Tesla Έλον Μασκ μιλώντας στο podcast των New York Times τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο Έλον Μασκ ανέφερε πως η αποτίμηση της μετοχής της εταιρείας είναι σε υψηλά επίπεδα, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως η εταιρεία θα αξίζει περισσότερα σε 5 χρόνια.

«Νομίζω ότι ένα σημαντικό τμήμα της αγοράς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Tesla θα κερδίσει υποθέτω. Έχω ήδη σημειώσει ότι πιστεύω ότι η τιμή της μετοχής είναι λίγο υψηλή και αυτό ήταν πολύ πριν από το τρέχον επίπεδο που διαπραγματεύεται» ανέφερε χαρακτηριστικά Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla.

«Αλλά επίσης αν με ρωτήσεις, αν πιστεύω ότι η Tesla θα αξίζει περισσότερα από το τρέχον επίπεδο σε 5 χρόνια; Νομίζω ότι η απάντηση είναι ναι.»

Αξίζει να σημειώσουμε πως η η μετοχή της Tesla διαπραγματεύεται 760% υψηλότερα από ότι πριν από 12 μήνες, ενώ αυτή τη στιγμή έχει κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά τα 380,2 δισ. δολάρια - μεγαλύτερη από τη Ford, την GM και τη Fiat.

Η μετοχή της εταιρείας είναι ιδιαίτερα «εύθραυστη» στα δημόσια σχόλια που κάνει ο ανατρεπτικός Έλον Μασκ. Τον Μάιο, το tweet του ότι η μετοχή της Tesla ήταν «πολύ υψηλά» οδήγησε σε «βουτιά» της μετοχής έως και 12%.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!